Csinált már valaki ilyet?
Ez fehér mágia?
Nem vagyok benne ebben a témában annyira, de volt, hogy csináltam pár bűbáj szerűseget. Pl amikor szakítottak velem, bubajt mondtam hogy felejtsem el az exem, találja meg az igazit, vagy volt, hogy két pasi között kellett döntenem, leirtam a bűbájt, és meggyujtottam a papírt és egy név elégett, a másik nem. Pl ilyen bűbájok "veszelyesek"? Nem kívántam rosszat, nem atkozodtam, nem erőszakoltam magam másra. Ez így rossz?
Ha nem tudod elfelejteni az exed akkor annak oka van. Ha ezt mágiával éred el akkor megkerülsz valamit, amin át kéne menned. Ennek lehet következménye...
Ha varázsolsz arra hogy az exed találja meg az igazit azzal meg beavatkozol az ő karmájába...
Mindez fehér mágia, de nem jelenti azt hogy nincs következménye. (nyilván nem olyan jelentős mint a fekete mágia esetén)
A többi OK.
Bármilyen célból varázsolsz, annak vannak következményei. Mindig gondolj bele a lehetséges következményekbe, mielőtt mágiát használsz.
A kérdésedre visszatérve,szerintem nem használtál fekete mágiát, de vannak olyan források, amik szerint a gyógyítás is fekete mágia, ha a másik megkérdezése, és beleegyezése nélkül végzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!