Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Csinált már valaki ilyet?

Csinált már valaki ilyet?

Figyelt kérdés

Ez fehér mágia?

Nem vagyok benne ebben a témában annyira, de volt, hogy csináltam pár bűbáj szerűseget. Pl amikor szakítottak velem, bubajt mondtam hogy felejtsem el az exem, találja meg az igazit, vagy volt, hogy két pasi között kellett döntenem, leirtam a bűbájt, és meggyujtottam a papírt és egy név elégett, a másik nem. Pl ilyen bűbájok "veszelyesek"? Nem kívántam rosszat, nem atkozodtam, nem erőszakoltam magam másra. Ez így rossz?

2015. jan. 25. 16:33
 1/8 Legoman ***** válasza:
Akkor beszélünk fekete mágiáról, ha a másik akarata ellenére csinálsz vele dolgokat. Vagy, ha rossz célra használod fel.
2015. jan. 25. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem tűnik rossznak.
2015. jan. 25. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Senkit nem befolyásolt negatív irányban így miért lenne az?
2015. jan. 26. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod elfelejteni az exed akkor annak oka van. Ha ezt mágiával éred el akkor megkerülsz valamit, amin át kéne menned. Ennek lehet következménye...

Ha varázsolsz arra hogy az exed találja meg az igazit azzal meg beavatkozol az ő karmájába...

Mindez fehér mágia, de nem jelenti azt hogy nincs következménye. (nyilván nem olyan jelentős mint a fekete mágia esetén)

A többi OK.

2015. jan. 28. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Beleegyezés nélkül másokon nem mágiázunk! Legyen az fehér vagy fekete!
2015. jan. 28. 10:53
 6/8 anonim válasza:
100%

Bármilyen célból varázsolsz, annak vannak következményei. Mindig gondolj bele a lehetséges következményekbe, mielőtt mágiát használsz.

A kérdésedre visszatérve,szerintem nem használtál fekete mágiát, de vannak olyan források, amik szerint a gyógyítás is fekete mágia, ha a másik megkérdezése, és beleegyezése nélkül végzed.

2015. jan. 28. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok és meggondoltam magam. Ötödikkel és hatodikkal értek egyet. Csak normális, tudatos, jól megbeszélt egyetértéssel lehet valakin mágiázni, akkor ha kéri.
2015. jan. 29. 11:13
 8/8 anonim válasza:
Fehér mágiának még a gyógynövény által gyógyítás is annak számít. Ez annál már kicsit komolyabb
2015. febr. 4. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!