Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan zavar, hogy a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar, hogy a pasim ilyet csinált?

Figyelt kérdés

Láttam, ahogy a pasim, a haverja, meg egy csaj nevetgélnek, majd a pasim ráteszi a csaj vállára/felkarjára a fejét. Eléggé zavar a helyzet, mert ő nem az a mindenkivel közvetlen típus, ráadásul nem is tartózik a közvetlen baráti körbe a csaj.

Szerintetek jogosan zavar a dolog? Neki még nem mondtam el, hogy láttam, mi történt, mert nem tudom, nem csak én reagálom túl a dolgot.

2015. jan. 23. 10:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%

Pedig meg kéne kérdezni. (hiszti lvl 0 legyen viszont!!! Csak érdeklődés szintjén) És jó lenne tudni, hogy mióta vannak baráti viszonyban :) Mert ha már pár éve ismerik egymást akkor nem kéne ezen ledobni a gépszíjat.

engem is hül*ére ölelget a feleségem egyik kolléganője ha találkozunk mert nagyon bírjuk egymást. Ez nem jelenti, hogy a sufniban egy gyors menetet lezavarunk :D

2015. jan. 23. 10:48
 2/15 anonim ***** válasza:
6%

jogosnak mondható...de nehogy féltékenységi jelenetet rendezz!!!!!!! beszéld meg vele normálisan a dolgot...

21F

2015. jan. 23. 10:55
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még nem szakítóok.

Vajon Dowd jött el újra közénk, vagy valaki visszaél a hasonló felhasználónévvel? :D

2015. jan. 23. 10:56
 4/15 anonim ***** válasza:
13%

jégbontó:

Én vagyok :) Sokan fűtöttek, hogy ne hagyjam itt a gyk-t, szóval...

2015. jan. 23. 10:58
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát ha csak nevetgélnek az még nem para, de hogy ráteszi a vállára a kezét?? El kell gondolkozni a kapcsolat jövőjén, ez azért durva kihágásnak számít. Még nyitott kapcsolatban is!
2015. jan. 23. 11:12
 6/15 anonim ***** válasza:

100%osan jogosan zavar.

Nem ismeri a csajt, zárkózott típus s még is rhibanckodik.....

2015. jan. 23. 11:54
 7/15 anonim ***** válasza:
6%

A nyitott kapcsolatban pont az a lényeg, hogy szex is van simán, "engedéllyel" :D

Pont egy nyitott kapcsolatban lenne kihágás egy vállra borulás mikor sima ügy a szex is? :D Naneeee :D

2015. jan. 23. 11:58
 8/15 anonim ***** válasza:
.Dowd úgy hiányoztál, mint szomjazónak a víz.. ^^'
2015. jan. 23. 12:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Nekem is vannak fiú barátaim, akikkel néha megöleljük egymást és hasonló,ezért ez ha a barátom is hasonlóan viselkedik a lány barátaival, nyilván nem akadok fenn rajta. Természetesen az más, ha egy alig ismert nővel csinál ilyeneket.
2015. jan. 23. 13:24
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Nah ez már feeling :D

Lövése nincsen a nyitott kapcsolatról de lepontoz :DDDDD

Óóó áldott sötétség XD

2015. jan. 23. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!