Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar, hogy a pasim ilyet csinált?
Figyelt kérdés
Láttam, ahogy a pasim, a haverja, meg egy csaj nevetgélnek, majd a pasim ráteszi a csaj vállára/felkarjára a fejét. Eléggé zavar a helyzet, mert ő nem az a mindenkivel közvetlen típus, ráadásul nem is tartózik a közvetlen baráti körbe a csaj.
Szerintetek jogosan zavar a dolog? Neki még nem mondtam el, hogy láttam, mi történt, mert nem tudom, nem csak én reagálom túl a dolgot.
2015. jan. 23. 10:45
12/15 anonim válasza:
Kedves Dowd! Ha nem esett volna le, ironizáltam, hogy rájöjjön milyen gyerekes a felfogása. Szóval ne gyere a sötétséggel, mert megszoktad, hogy nálad az uralkodik ;)
13/15 anonim válasza:
Elég nehezen jön át neten keresztül az irónia :D Ezért nem élek vele ;)
14/15 anonim válasza:
8-as vagyok, nem azért írtam, mintha annyira örülnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!