Van-e megoldas ra?!
Figyelt kérdés
Szeretnek egy szemelyt bevonzzani magamhoz..nagyjabol voltam egy josnonel es josoltatam tudom hogy nem hazudott mivel 100% dolgokat mondott rolam es ugy hogy meg nem is ismer mert jo messze kellett mutaznom szoval az esely 0-hogy engem ismerne valahonnan es a parkapcsolatomrol josoltatam...azt mondta hogy van egy szemely akinek mar regg tetszem csak nem mer kozeledni hozzam mivel fel hogy elutasitom de lesz egy helyzet ahol mar csak magam leszek szoval nem baratokal stb..stb..csak magam es amikor nem szamitok ra akkor fog leszolitani es elmondja az erzeseit felem es akkor valamit fogok erezni valami nagyon jot es azt mondta ha nem gondolok ra es vegzem a hetkoznapi dolgaimat mint azelott amikor nemtudtam....de ha gondolok ra akkor nehezebben jon el ez a pillanat...mar nem is gondolok ra csak most felmerult bennem a kerdes hogy nem-e vonzhatnam be magamnak azt a szemelyt ugy hogy hamar el jojjon?Fontos lenne ha valaszolnatok ra :)2015. jan. 22. 21:03
1/5 anonim válasza:
Szeretlek, mert nagyon szexy vagy <3
2/5 anonim válasza:
Lucifert bevonzottad 8 perc alatt, ő nem lesz jó?
3/5 anonim válasza:
Szia remélhetőleg eljön a személy akit vársz a jós nélkül is ezt úgy mondom,hogy a párom többekközött sorselemző is.A vonzás törvénnye viszont megkívánja,hogy ne légy görcsös,taszító depressziós állapotban.Éld az életet légy vidám és úgyis alakúl majd valahogy de ne görcsölj és probáld ráfogni személyekre,szituációkra,hogy ő az, ez az meg,amaz mert akkor biztos,hogy rossz dolgokat,személyeket fodsz bevonzani.Üdv.Kun1......
4/5 A kérdező kommentje:
Utolso koszi a valaszodat :)
2015. jan. 22. 21:45
5/5 A kérdező kommentje:
Ja es elfelejtetem leirni hogy o mellette nagyon nagy boldogsagom lesz es ugy fog elfogadni ahogy vagyok ugy hogy szerintem nem lehet rossz ember :P
2015. jan. 22. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!