Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A szerelmi kötés a megoldás?

Habeg kérdése:

A szerelmi kötés a megoldás?

Figyelt kérdés
Hihetetlenül reménytelenül vagyok szerelmes... ő bunkó velem és csak játszik, és én még is nagyon szerelmes vagyok... nem tudom már mit tegyek, tudom, hogy csak ő kell de ő meg csak játszik velem :( szeretnék boldogan vele lenni. Segítsetek kérlek, tudtok szavahihető mágust aki csinál ilyet és jól? Köszönöm előre is

2013. nov. 21. 22:09
 1/9 anonim válasza:
100%
A szerelmi kötés a lehető legrosszabb lehetőség!!! Örökre egymáshoz láncolódtok!!! Aki azt mondja, hogy van feloldás, ami teljes, az nem számolt a következményekkel, csak a pénzzel!!! Ne tedd!!!
2013. nov. 21. 22:28
 2/9 A kérdező kommentje:
de nagyon szeretem őt :'( minden mozdulatát, lélegzetvételét :(
2013. nov. 21. 23:06
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Először is: nem léteznek ilyen dolgok. Akármennyire is fogsz most engem szidni, sajnos ez van. Kettő: senkit nem kényszeríthetsz arra, hogy szeressen. Ha nem szeret, majd lesz más, aki fog. Tedd túl magad rajta, főleg, ha csak játszadozik veled. Ha erősködsz, ebben az esetben csak te járhatsz rosszabbul.
2013. nov. 21. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
#1 te ezt az örökre egymáshoz való láncolódást egészen komolyan gondoltad?
2013. nov. 21. 23:50
 5/9 anonim válasza:
#4 Ez sajnos tapasztalat.:'( Hiába szakítottunk, mindketten csak szenvedünk, de rossz volt a kapcsolat. Már csak egy vékony szál köt össze vele, de ez nagyon fáj.:(:(:(:(
2013. nov. 22. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Jaj, kérlek, NE TEDD!!!

A szerelmi kötés fekete mágia, veszélyes, katasztrofális következményei vannak.

Másrészt írod: "ő bunkó velem és csak játszik, és én még is nagyon szerelmes vagyok... nem tudom már mit tegyek, tudom, hogy csak ő kell de ő meg csak játszik velem :( szeretnék boldogan vele lenni. "

Ezzel a férfival soha nem leszel boldog!

Én ugyanezt éltem át, azt hittem, meg fog szeretni, de nem hogy javult, az évek során még bunkóbb lett, ha addig bunkó volt, utána már mondhatjuk, hogy állat, bár ez sértés az állatokra nézve.

Boldogtalan voltam mellette, pedig nem is volt köztünk szerelmi kötés.

Képzeld el, ha lett volna...

Ne csináltass kötést, mert rosszul jársz!

2013. nov. 22. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerelmes vagy?Élvezd! Még mindig jobb mint depressziónak lenni!

És miért csak játszik veled? Nem lehet hogy nem adtad kellő határozottsággal a tudtára a szándékaidat?

2013. nov. 22. 22:17
 8/9 A kérdező kommentje:
de tudja hogy mit akarok... sajnos úgy érzem hogy csak vele lehetek boldog!:( segítsetek kérlek!(:
2013. nov. 22. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem az a furcsa hogy a depresszió egy nagyon szr állapot, de aki benne van esze ágában nincs belőle kijönni.

Ha vlaki meg szerelmes nem tudja élvezni pedig mennyivel szebb a dolog még akkor is ha beteljesületlen...

2013. nov. 24. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!