Hogyan működik az energiával való gyógyítás?
Üdv!
És mert értek hozzá, pontosan azért tudom, hogy kamu az egész.
Vegyük sorba: mi az energia?
Az energia egy természettudományos kifejezés, a fizika vezette be, az anyagi testek állapotát leíró tulajdonságok egyike. Energia éppen ezért nem létezik magában, ezért energiával gyógyítani nem lehet. Valaminek van energiája, ami egy képlettel kiszámolható.
Amit te gondolsz energiának, amit a spirituális okostojások így neveznek, annak semmi köze a fizikai energiához, mégis így nevezik, na vajon miért. Megsúgom: áltudományosság, ámítás.
Honnan van az energia? Energia nem keletkezik, és nem vész el, az Univerzum keletkezése óta energiából ugyanannyi van, csak nem egyenletesen van szétoszolva. Itt se feledjük, hogy egy tulajdonság számokban kifejezett értékéről van szó, nem valami konkrétan kézzel fogható dologról.
Milyen folyamatok mennek végbe, amikor hat?
Erre csak úgy tudok válaszolni, ha konkretizálod, hogy mivel próbáltak gyógyítani téged. A spirituális értelemben vett energiát kézrátétellel adják, televízió képernyőjén keresztül adják, éteren keresztül küldik, különféle síkokból, dimenziókból, kristályokból, mantrákból, tárgyakból, égitestekből nyerik, néha nem is nyerik, csak az áramlását befolyásolják, ha el van akadva, akkor feloldják, ha negatív, akkor semlegesítik pozitívval. Ez persze mind alaptalan, de mégis tudni kell, hogy konkrétan miről van szó. Ezen kívül, amit tudnom kell, hogy mi volt a panaszod, és milyen javulást tapasztaltál.
Alapvetően a szervezet gyógyítja meg magát. Az "energia" csak segít ebben. Megemeli a vitalitást hozzá.
A gyógyulás mentális és érzelmi szinten, valamint energia, fizikális, esetenként szexuális és viselkedési szinten kell hogy bekövetkezzen.
Egy energia kezelés csak egyetlen alsóbbrendű szinten hat közvetlenül a többire csak közvetve. Tehát nem feltétlenül hatásos ez a gyógyítási mód. Ha működik akkor virtualizálja a szervezet saját gyógyító folyamatait. Nagyjából ennyi.
Kedves Ozmium42!
Köszönöm a válaszod, leírom a kiegészítéseket, amiket kértél.
Évek óta elég súlyos asztmám van, nagyon sokszor lett belőle roham, inhalátor nélkül nem nagyon mentem el soha, sehova. Aznap szintén rohamom lett, de az inhalátort a másik táskámban hagytam előző nap. Az illető a torkommal és a hátammal csinált valamit a kezével, az egész ha öt percig tartott, utána olyan könnyen vettem a levegőt órákig, mintha sosem lettem volna beteg. A következő két hétben egyszer sem kellett az inhalátort használnom, ami előtte sosem fordult elő ilyen hosszú időre. Visszamentem hozzá, kezelt még néhányszor, és pár hét alatt teljesen megszabadultam a rohamoktól, és mondhatni az asztmától, némi ritka köhögési ingeren kívül semmi sem maradt belőle. Kíváncsian várom a magyarázatot, hogy ez hogyan lehetséges. Persze mások is nyugodtan írhatnak, mert nem egy adott választ várok, hanem a lehetőségeket, hogy mi és hogyan történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!