Hogyan működik az energiával való gyógyítás?
Figyelt kérdés
Honnan van az az energia? Milyen folyamatok mennek végbe, amikor hat?2015. jan. 11. 14:45
1/29 anonim válasza:
Sehogy nem működik. Csak akkor, ha a beteg hisz benne, és beképzeli magának, hogy jobban van.
2/29 anonim válasza:
Háromezer év kínai orvoslása szól az érved ellen. Én annak a körülbelül száz generációnak hiszek inkább, mint neked.
3/29 A kérdező kommentje:
Én nem hittem benne, még most sem teljesen, de valamiért működött, ezt szeretném megérteni. A kérdés logikusan nem azokhoz szól, akik szerint nincs ilyen, mert nem értenek hozzá. Köszönöm.
2015. jan. 11. 15:10
5/29 A kérdező kommentje:
Ha válaszolsz, jó lenne ha figyelnél a részletekre is. Nincs benne hitem, mégis működött.
2015. jan. 11. 15:23
6/29 anonim válasza:
A placebo fogalmát előbb lehet hogy meg kellene határozni, mielőtt rávágod. Elég sokan azért kezdenek el hinni, és bízni ebben, mert ilyen kezelést kaptak, és hatott, annak ellenére, hogy semleges, vagy szkeptikus hozzáállással viseltettek a módszerrel szemben.
7/29 anonim válasza:
Szabad szemmel nem látható ionizáló sugárzással: [link]
8/29 A kérdező kommentje:
Kategória: Ezotéria » Mágia, okkultizmus
Szomorú, ha neked a sugárkezelés okkultizmus.
2015. jan. 11. 15:32
9/29 anonim válasza:
Most miért? Ez energiával működik. + mindent okkultnak hisznek az emberek.
10/29 A kérdező kommentje:
Majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy az illető tenyerére nem volt ionágyú kötve.
2015. jan. 11. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!