Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Spirituális védelem?

Spirituális védelem?

Figyelt kérdés
Valaki okkultista eszközökkel befolyásol engem. Én nem értek a témához. Kitől kérhet az ember ilyenkor segítséget? Be akarom védeni magam. Az ember aki befolyásol évtizedek óta foglalkozik ezzel elég magas szinten, szóval képzelj el fénygömböt magad köré meg ilyenek nem vannak vele egy súlycsoportban.

2014. dec. 21. 10:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem mesélhetsz, én foglalkozok ilyennel. De csak akkor tudok segíteni, ha tudom a részleteket. A legtöbben csalók akik sok pénzt kérnek. Mondjuk én is gondoltam rá megélhetés szempontjából (persze csak egy kis pluszpénzként) de ezek nem mindig biztosak. 5.-e a határidő du. 3-ig, ha szeretnéd, hogy segítsek
2015. jan. 3. 22:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Elég jó kis pluszpénzt lehet szerezni ezekkel. Egyik szerencsétlen akinél voltam 5 ezret keresett azzal, hogy kötekedett velem, hogy mégis miért lennék befolyásolva, majd megtanította, hogy képzeljek magam köré egy kék fénygömböt.... Közben az ő védelmét pillanatok alatt törte át rajtam keresztül aki engem befolyásol, szóval szánalmas az egész.
2015. jan. 4. 12:36
 13/17 anonim ***** válasza:
N3zz a tük0rbe.
2015. jan. 4. 12:39
 14/17 DarkLantern ***** válasza:
Ha arról van szó akiről hiszem hogy szó van, és eddig nem tudtad lerázni magadról akkor már nemigen fogod önerőből megoldani. Ilyen az élet, nincs tiltva hogy az erősebb felhasználja a gyengét.
2015. jan. 6. 23:13
 15/17 xeniah ***** válasza:
Nem véletlenül tud befolyásolni, hiszen te is megnyitottad magad az okkultizmus felé. Én ismerek valakit, aki pénz nélkül tud neked segíteni, pusztán azért, mert szeret: Jézus Krisztus. Őelőtte minden démoni erő meghajol. Fordulj hozzá. Te magadat nem tudod semmivel bevédeni, Ő viszont tökéletes védelmet tud neked adni.
2015. jan. 8. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem csoda, ha ekkora hatással van rád, ha így hiszel benne.Amennyire hiszel a hókuszpókjának, akkora feletted a mágikus ereje.Érted, ugye?
2015. jan. 24. 21:10
 17/17 anonim ***** válasza:

A legjobb megoldás nem Jézus, hanem a FELETTES ÉNED. Lépj kapcsolatba vele, és levédi az elmédet, lelkedet, testedet egyaránt.

Nagyon fontos tudni, hogy minél távolabb vagy önmagadtól, annál kisebb védelmed van. Találd meg magad, és a felettes énedet, és még a Pokol sem tud sebet ejteni rajtad.

2015. febr. 18. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!