Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan fordulhatnék a Sátánhoz...

Gareth20 kérdése:

Hogyan fordulhatnék a Sátánhoz segítségért?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni! meguntam hogy állandóan szenvedek, hogy sorozatban halnak meg a szeretteim, a Földiek nem tudnak segíteni ebben. Úgy gondoltam hogy a Nagyokhoz fordulnék segítségért, de nemtudom hol is kezdjem.

2014. nov. 7. 23:49
1 2 3 4
 31/37 DarkLantern ***** válasza:

xeniah szerinted az "isten" jó? Akkor miért pusztított az özönvízzel? Mi bűne lett volna egy csecsemőnek vagy egy anyának, amiért vízbe fullást érdemeltek?

Mi bűne volt minden első szülött egyiptomi gyermeknek amiért meg kellett halniuk az "istened" által (az hogy a zsidók rabszolgák voltak semmi köze a gyerekekhez)?

Mit ártottak a "hős" keresztény lovagoknak (keresztes háborúk) a nők és gyermekek azon felül hogy muszlimok voltak? Miért erőszakolták és mészárolták le őket, amit egyébként a te jóságos mindenkit szerető "isten" megbocsát nekik?

Ha jóságos akkor miért tilt gyakorlatilag mindent? Miért kötelező bűnbocsánatért könyörögni? Miért fenyeget azzal hogyha nem az ő játékszabályai szernt játszol akkor bűnhődni fogsz? Ez olyan maffiás. És miért gondoljátok azt hogy a lelketek az ővé? Az én teremtőm azt tanítja, hogy a lélek minden ember saját tulajdona, ami felett senki nem gyakorolhat hatalmat. És képzeld még csak gagyi idejét múlt szabályzati rendszer sincs.

2014. nov. 24. 11:23
 32/37 anonim ***** válasza:
xeniah a begyepesedett paraziták szószólója!
2014. nov. 26. 16:46
 33/37 xeniah ***** válasza:

Kedves DarkLantern,

Igen, én megtapasztaltam, hogy Isten jó, miután megismertem Őt. Isten maga a szeretet, ugyanakkor szent és igazságos is. A bűn az, ami tönkreteszi az emberi életeket, az egész világot. Az özönvízzel Isten egy élhetőbb világot biztosított a megmaradó emberek számára. Akkor már a gonoszság akkora méretet öltött, hogy Isten megelégelte. Valami hasonló fog a jövőben (lehet, hogy hamarosan) bekövetkezni, erről is ír a Biblia. Csak míg az a világ víz által pusztult el, addig ez a világ tűz által fog, és azok menekülhetnek meg, akik elfogadják Isten kegyelmét. Ezek után majd Isten egy új eget és földet teremt, ahol már nem lesz gonoszság, mert az a végítélet után lesz, amikor a sátán és a követői elnyerik a büntetésüket. De addig még Isten tűr, mert azt szeretné, hogy minél többen megtérjenek.

Sok mindent nem értünk, hogy Isten miért enged meg, de ami a földön történik, az még nem az igazság megnyilvánulása, és még nem a végítélet. Rengeteg keresztényt megkínoznak, megölnek a hitükért ma is, és Isten hagyja ezt. Az viszont biztos, hogy az utolsó ítélet igazságos lesz.

Az egyiptomi elsőszülöttek halála egyértelműen a fáraónak volt köszönhető. Ő nem volt hajlandó elengedni Izrael népét, akkor sem, amikor Isten egyértelművé tette a következményeit a döntésének. Ez ma is így van, hogy egy ország vezetőinek döntése kihathat az egész népre, és életeket tehet tönkre.

A hős keresztény lovagoknak sok közük nem volt Istenhez, mint ahogy a pápaságnak sem, legfeljebb a nevükben. Ha elolvasod a Bibliát, rájössz, hogy amit tettek, teljesen ellentétes Jézus tanításával és azzal a példával, amit ő mutatott. Isten azt a bűnt bocsátja meg, amit megbánunk, a kereszteslovagok szerintem ezt nem tartották bűnnek, inkább dicsőségnek (amennyire én ismerem a történelmet), úgyhogy bűnbocsánatról itt nem nagyon lehet beszélni.

"Ha jóságos akkor miért tilt gyakorlatilag mindent?"

Itt nem tudom, mire gondolsz. Az alapelv a Bibliában az, hogy "Szeresd az Urat a te Istenedet" és "Szeresd felebarátodat, mint magadat" - ez az alaptörvény, ez az, ami élhetővé teszi ezt a földet. Pl. ha úgy szereted a házastársadat, mint magadat, akkor nem fogod megcsalni.

Egyébként, ha megnézed egy ország büntető törvénykönyvét, szerintem elég terjedelmesek, és annak alapján le lehetne vonni azt a következtetést, hogy akkor az adott országban minden meg van tiltva, holott dehogy.

"Miért kötelező bűnbocsánatért könyörögni?"

Nem könyörögni kell, hanem bocsánatot kérni. Ez normális emberi kapcsolatokban is, ha valakit megbántok, ha valaki ellen rosszat teszek, és megbánom, nem?

"Miért fenyeget azzal hogyha nem az ő játékszabályai szernt játszol akkor bűnhődni fogsz? Ez olyan maffiás."

Nem, ez nem maffiás. Így működik minden állam. Vannak törvények, ha nem tartod be, következményei vannak. Ez teljesen normális.

"És miért gondoljátok azt hogy a lelketek az ővé? Az én teremtőm azt tanítja, hogy a lélek minden ember saját tulajdona, ami felett senki nem gyakorolhat hatalmat."

Nem tudom, milyen teremtőben hiszel, de nincs olyan, hogy "az én teremtőm" meg a "te teremtőd", hiszen egy igazság létezik, ez nem egy relatív dolog. Isten, amikor megteremtette az embert, a saját lelkéből lehelt belé életet, így a lelkünk Istenhez tartozik, őutána vágyik, mivel onnan való. Isten nélkül egy űr van az emberben, és ahogy Pascal mondta: "Isten alakú űr", ami azt jelenti, hogy csak Isten tudja betölteni. Sok ember próbálkozik más dolgokkal betölteni, de igazából semmi más nem működik, mert nem arra lett "kitalálva". És természetesen hatalmad van a lelked felett olyan értelemben, hogy megnyithatod magad Isten felé, vagy elzárkózhatsz tőle teljesen. És megnyithatod magad a sátán felé is, akkor viszont hamarosan ő fogja átvenni az uralmat feletted.

2014. nov. 26. 21:59
 34/37 anonim ***** válasza:

"Az özönvízzel Isten egy élhetőbb világot biztosított a megmaradó emberek számára."

Kösz!!

Ez Isten? Kiirt egy halom embert, azért, hogy a megmaradóknak neked és nekem élhetőbb világunk legyen?

Te tényleg annyira buta vagy, hogy ezt a szart beveszed?

A többi általad írt dologhoz nem is fűzhetek véleményt, mert már ettől is rám jött a hányinger, tehát bocsáss meg, de nem tudom mit veszítettem azzal, hogy nem olvastam végig, amit írtál. De nem is akarom megtudni.

A helyzet az, hogy ha engem megkérdez "Isten"; én lemondtam volna erről az állítólagos élhetőbb világról, amit élek, a többi emberi lény életéért cserébe!

Mondok egy példát:

Ha neked van 10 gyereked, de csak 3-at bírsz tisztességesen eltartani a jövedelmedből, akkor 7-et megölsz és mosod kezeid?

Ez a normális hozzáállás egy ilyen bibliafalónál, mint te vagy?

Egy nagy bunkó minden keresztény! Gyilkosoknak bókoló birkák a sötétben!

2014. dec. 14. 18:21
 35/37 anonim ***** válasza:
Vedd le a ruhád, menj a szabadba, riszald a segged es kozben mond ezt: sàtànka sàtànka, gyere te kis sàtànka.
2015. márc. 4. 14:50
 36/37 Attila_the_hun ***** válasza:

Üsd fel a telefonkönyvet, majd keress benne addig míg meg nem találod ezt a nevet: Luci Feri

A neve melletti számnak tartalmaznia kell 3 db 6-ost, mégpedig közvetlenül egymás után. Ha megvan, már nincs is más dolgod mint tárcsázni. Legyél vele laza, közvetlen, mert az számára kedves viselkedés. Aztán mond el a panaszaidat. Tuti, hogy szavaid meghallgatásra kerülnek. :)

2016. nov. 14. 21:49
 37/37 Attila_the_hun ***** válasza:

dubitus nevű felhasználó válasza:

"Gondolod, Ő biztosít örök életet? - akkor bizony hülyének nézed, mert azzal önmaga ellen dolgozna."

Bocsi, de te vagy a hüle. Mégpedig: a pokolban is örökké élnek a lelkek. Állítólag tűzön, vagy mit tudom én, hogy hol hogyan, de örökké. A lényeg az, hogy az örök életet ott is megkapjuk. Az más kérdés, hogy ki hogyan szeretné folytatni az itteni vakhitűségét...

2016. nov. 14. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!