Hogyan fordulhatnék a Sátánhoz segítségért?
A Sátán nem segélyszervezet vezetője!
Ő üzletember! Adok-kapok alapon dolgozik.
Mit tudsz felajánlani segítségéért?
Lelked? - az nem kell neki. Neki az nem kell, mert ő csak sz olyan lelkeket kéri, akik "megtértek" hozzá, megtagadják Istent.
Vedd figyelembe azonban, hogy "megtagadni" csak azt tudod, amiben azelőtt hittél!
.
A Sátán legkésőbb halálod után jogot formál lelked feletti korlátlan rendelkezésre.
"... sorozatban halnak meg a szeretteim..."
Gondolod, Ő biztosít örök életet? - akkor bizony hülyének nézed, mert azzal önmaga ellen dolgozna.
.
"... sorozatban halnak meg a szeretteim..."
Bizony, bizony! Az élet nemi úton terjedő, 100%-os halálozási rátájú betegség!
Azért kell ilyen problémákkal szembe nézned, mert nem tudod feldolgozni.
Tanuld meg feldolgozni a gyászt, és ne az élet kerekét akard visszafelé pörgetni, mert az úgy sem fog sikerülni!
Üdv,
Én vagyok a sátán. Szívesen kötnék üzletet veled, de sajnos a lelked... Finoman szólva is értéktelen.
Mert hát te nem vagy jó ember. Ha holnap elüt egy villamos akkor is megkapnám a lelkedet és elhiheted azt könnyebb elintézni mint a te nyamvadt kis boldogságodat.
Szóval ha jobb életet akarsz magadnak ahhoz valaki másnak a lelkét kell felajánlanod nekem. Legegyszerűbb ha örökbe fogadsz egy árvát és nevelsz belőle egy prostit, vagy egy tömeggyilkost.
Ui: A fenti sorok iróniát tartalmaznak, komolyan vételük esetén keresse fel pszichológusát terapeutáját.
"a szabad akaratból is elegem van. erő kell ehhez a szar élethez. pénz és hatalom."
El akarod adni a lelkedet az ördögnek, le akarsz mondani a szabad akaratodról a saját jóléted miatt. Ennél önzőbb dolog a világon nincs és ezért kerülhet a lelked üzlet nélkül is az ördöghöz.
Könnyű, néhány dolgot azonban meg kell tanulnod!
A következő linkeken megtalálod mire gondoltam, de legelőször azt tanuld meg, hogy csak a belső érzéseidre hallgass, és ne kívülállókra!
Egyébként nem Nagyok, hanem Hatalmasok!
A félelmet küzdd le, és figyelj a tested és a lelked jelzéseire miközben olvasol, ez az én tanácsom; ha valóban ezt az utat választod.
Menj lejjebb az oldalon a bal szélső linkekhez:
"A Sátán nem segélyszervezet vezetője!
Ő üzletember! Adok-kapok alapon dolgozik. "
-Tetszik vagy nem tetszik, a világ a Sátáné (de az erő Istené). A Csere reális megoldás. Aki képtelen a világban a cserére, alkalmatlan a világban való életre.
Ők a hazugok, akik felrúgják/nem veszik figyelembe a csere elvét. Ők a csalók, potyautasok.
"Hívő voltam. anyámék templomba járattak minden egyes vasárnap. hittem hogy Isten vagy akármi majd segít mindent átvészelni de szarik az emberekre..."
-Nem Isten hazug, hanem azok hazudnak, akik Istenről beszélnek. (=a hivatalos és intézményesített vallások)
Isten aktusa volt az első teremtő ősmozdulat, a többit a magunk helyén nekünk kell hozzátenni/elvégezni. Én ebben hiszek.
Az első teremtő ősmozdulat a világkerék (~svastika) megpörgetése... utána az Istenség visszavonul ... A zsidók Bibliája is ezt fejezi ki: "a 7. napon megpihent".
A Föld jelenlegi vallásai nem az igazságot tárják fel, hanem bamba, passzív és függő állapotba taszítják és abban tartják az embereket. A lelkekre irányuló kondicionálás ez. Egyfajta MK-Ultra agymosás.
"a szabad akaratból is elegem van"
-...mivel agyon van az a témakör is hazudva... mint minden. Hogyan lehetne a kozmosz bábjainak szabad akarata?
"legelőször azt tanuld meg, hogy csak a belső érzéseidre hallgass, és ne kívülállókra! "
-Saját magadra hallgass, mert te magad vagy a forrása a saját univerzumodnak (=a személyre szabott illúziónak, amiben élsz)
Mindannyian személyünkre szabott illúziónkban élünk.
Egy Jézus, egy Buddha: nem többek mint fantomok a személyes univerzum égboltján.
Ez a világ ciklikus és pillanatról pillanatra elmúlik. Mit veszítünk elveszítvén a világ és az emberiség nevű cirkuszt (és színjátékot)? El lehet-e veszíteni a cirkuszt? (a játékot)
Szaturnusz-Sátán az aranykor királya és újra uralkodni fog.
Novus Ordo Seclorum: Korok új sora
...de mégsincsen semmi új a (Fekete) Nap alatt.
Ő a király és az övéi (a korokon át) véle mennek. Íme, koldus szakadt ruhában, rongyokban, komor és fennséges méltóság árad belőle. ... végül elér a kis csapat az ősi ajtókhoz, a bebocsátásnak helyére.
Mi a tanítás? Az a tanítás, hogy mindenből mindig legalább kettő van. Ebben az univerzumban a kettő alatti szint (érték) valójában nem értelmezhető.
-Mire lehet használni a kettő alatti szintet (értéket)?
-Aberrálásra.
Van három oszlop. Egy beomlik. Marad kettő. Kezdetét veszi a téboly.
-Mi isteni az emberben?
-Az értelem.
-Miért?
-Mert erősebb (lehet), mint a természet.
-Az ember útja mi?
-Organikusból anorganikusba megy.
-Mi a pénz és miért vágynak rá?
-A pénz lekötetlen energia, azért vágynak rá.
-Mit nyújt a pénz?
-Egyfajta szabadságillúziót.
Mutatnak nekik a 4D-ben valamit és a 3D-ben elkezdik hajszolni; hajszolják a végtelenségig, de soha el nem érik.
-Ilyen a világ?
-Ilyen.
-Az ember tényleg különleges és nagyrahivatott?
-Azért ne ess a nagysága előtt hasra... önimádó mindegyik. Kölyök még ez a fajta.
-Az eszményei?
-Önző kölykök önimádó, önistenítő eszményei.
-Fel akarnak-e nőni?
-Felnőni? Szívesebben lennének háromévesek, akikről (mások) gondoskodnak, mint felnőttek. Azt akarja mind, hogy a világ körülötte forogjon. (Az okozóságnak azt a szintjét már rég elvesztették.)
-Hanyatlás-e az útjuk?
-A legtöbbé mindig az. Ez szükségszerű (=Istentől rendelt törvény). Könnyet se ejts!
Most komolyan Súr,
ez a litánia az agyad melyik bugyrából bukkant elő? Mert vannak benne igazságok is, ám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!