Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan fordulhatnék a Sátánhoz...

Gareth20 kérdése:

Hogyan fordulhatnék a Sátánhoz segítségért?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni! meguntam hogy állandóan szenvedek, hogy sorozatban halnak meg a szeretteim, a Földiek nem tudnak segíteni ebben. Úgy gondoltam hogy a Nagyokhoz fordulnék segítségért, de nemtudom hol is kezdjem.

2014. nov. 7. 23:49
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
67%

A Sátán nem segélyszervezet vezetője!

Ő üzletember! Adok-kapok alapon dolgozik.

Mit tudsz felajánlani segítségéért?

Lelked? - az nem kell neki. Neki az nem kell, mert ő csak sz olyan lelkeket kéri, akik "megtértek" hozzá, megtagadják Istent.

Vedd figyelembe azonban, hogy "megtagadni" csak azt tudod, amiben azelőtt hittél!

.

A Sátán legkésőbb halálod után jogot formál lelked feletti korlátlan rendelkezésre.

"... sorozatban halnak meg a szeretteim..."

Gondolod, Ő biztosít örök életet? - akkor bizony hülyének nézed, mert azzal önmaga ellen dolgozna.

.

"... sorozatban halnak meg a szeretteim..."

Bizony, bizony! Az élet nemi úton terjedő, 100%-os halálozási rátájú betegség!

2014. nov. 8. 17:07
 12/37 anonim ***** válasza:
78%

Azért kell ilyen problémákkal szembe nézned, mert nem tudod feldolgozni.

Tanuld meg feldolgozni a gyászt, és ne az élet kerekét akard visszafelé pörgetni, mert az úgy sem fog sikerülni!

2014. nov. 8. 18:33
 13/37 A kérdező kommentje:
Híő voltam. anyámék templomba járattak minden egyes vasárnap. hittem hoyg Isten vagy akármi majd segít mindent átvászelni de szarik az emberekre... és akármit fel ajánlanék neki és nem csak a szeretteimről van szó. jobb élet stb...
2014. nov. 8. 21:26
 14/37 anonim ***** válasza:
37%

Üdv,

Én vagyok a sátán. Szívesen kötnék üzletet veled, de sajnos a lelked... Finoman szólva is értéktelen.

Mert hát te nem vagy jó ember. Ha holnap elüt egy villamos akkor is megkapnám a lelkedet és elhiheted azt könnyebb elintézni mint a te nyamvadt kis boldogságodat.

Szóval ha jobb életet akarsz magadnak ahhoz valaki másnak a lelkét kell felajánlanod nekem. Legegyszerűbb ha örökbe fogadsz egy árvát és nevelsz belőle egy prostit, vagy egy tömeggyilkost.

Ui: A fenti sorok iróniát tartalmaznak, komolyan vételük esetén keresse fel pszichológusát terapeutáját.

2014. nov. 9. 20:32
 15/37 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy nem vagyok jó ember?? Mindenkin segítek akin tudok totál önzetlen vagyok és mégsincs ugymond semmilyen jutalma az életnek... néha elgondolkozom az élet értelmén de soha nem jutok semmire. és nem akaok árvákat magamhoz vemnni mégha irónia volt is. a szabad akaratból is elegem van. erő kell ehhez a szar élethez. pénz és hatalom. ezt Isten nemadott pedig hiszek benne és néha még most is imádkozom.
2014. nov. 9. 21:41
 16/37 Ling-ce ***** válasza:
33%
Isten nem mindig azt adja meg neked, amit szeretnél, hanem amire szükséged van. Ő így szeret minket, mi pedig sokszor nem értjük meg a szeretetét. Ne hagyd abba az imádkozást, és ne engedj a kísértésnek. A Sátán nem szeret téged, és még annyira sem akarja a javadat, mint Isten. Isten nem szüntette meg a szenvedést, (a Sátán meg ha akarná se tudná) hanem érdemszerzővé tette. Imádkozom érted, hogy fel tudd dolgozni a téged ért tragédiát, és türelemmel tudj szenvedni. Ne hidd, hogy a türelem a birkák erénye. A türelemhez kell az igazi hősiesség! Csak azzal tudlak biztatni, hogy egyszer minden szenvedés véget ér. A boldogság, mi ezután vár rád végtelen, csak légy kitartó, és ne engedj az Ellenség csábításának.
2014. nov. 11. 16:26
 17/37 anonim ***** válasza:
81%

"a szabad akaratból is elegem van. erő kell ehhez a szar élethez. pénz és hatalom."

El akarod adni a lelkedet az ördögnek, le akarsz mondani a szabad akaratodról a saját jóléted miatt. Ennél önzőbb dolog a világon nincs és ezért kerülhet a lelked üzlet nélkül is az ördöghöz.

2014. nov. 12. 22:18
 18/37 anonim ***** válasza:

Könnyű, néhány dolgot azonban meg kell tanulnod!

A következő linkeken megtalálod mire gondoltam, de legelőször azt tanuld meg, hogy csak a belső érzéseidre hallgass, és ne kívülállókra!

Egyébként nem Nagyok, hanem Hatalmasok!

A félelmet küzdd le, és figyelj a tested és a lelked jelzéseire miközben olvasol, ez az én tanácsom; ha valóban ezt az utat választod.

Menj lejjebb az oldalon a bal szélső linkekhez:

[link]

2014. nov. 13. 11:20
 19/37 anonim ***** válasza:

"A Sátán nem segélyszervezet vezetője!

Ő üzletember! Adok-kapok alapon dolgozik. "

-Tetszik vagy nem tetszik, a világ a Sátáné (de az erő Istené). A Csere reális megoldás. Aki képtelen a világban a cserére, alkalmatlan a világban való életre.

Ők a hazugok, akik felrúgják/nem veszik figyelembe a csere elvét. Ők a csalók, potyautasok.

"Hívő voltam. anyámék templomba járattak minden egyes vasárnap. hittem hogy Isten vagy akármi majd segít mindent átvészelni de szarik az emberekre..."

-Nem Isten hazug, hanem azok hazudnak, akik Istenről beszélnek. (=a hivatalos és intézményesített vallások)

Isten aktusa volt az első teremtő ősmozdulat, a többit a magunk helyén nekünk kell hozzátenni/elvégezni. Én ebben hiszek.

Az első teremtő ősmozdulat a világkerék (~svastika) megpörgetése... utána az Istenség visszavonul ... A zsidók Bibliája is ezt fejezi ki: "a 7. napon megpihent".

A Föld jelenlegi vallásai nem az igazságot tárják fel, hanem bamba, passzív és függő állapotba taszítják és abban tartják az embereket. A lelkekre irányuló kondicionálás ez. Egyfajta MK-Ultra agymosás.

"a szabad akaratból is elegem van"

-...mivel agyon van az a témakör is hazudva... mint minden. Hogyan lehetne a kozmosz bábjainak szabad akarata?

"legelőször azt tanuld meg, hogy csak a belső érzéseidre hallgass, és ne kívülállókra! "

-Saját magadra hallgass, mert te magad vagy a forrása a saját univerzumodnak (=a személyre szabott illúziónak, amiben élsz)

Mindannyian személyünkre szabott illúziónkban élünk.

Egy Jézus, egy Buddha: nem többek mint fantomok a személyes univerzum égboltján.

Ez a világ ciklikus és pillanatról pillanatra elmúlik. Mit veszítünk elveszítvén a világ és az emberiség nevű cirkuszt (és színjátékot)? El lehet-e veszíteni a cirkuszt? (a játékot)

Szaturnusz-Sátán az aranykor királya és újra uralkodni fog.

Novus Ordo Seclorum: Korok új sora

...de mégsincsen semmi új a (Fekete) Nap alatt.

Ő a király és az övéi (a korokon át) véle mennek. Íme, koldus szakadt ruhában, rongyokban, komor és fennséges méltóság árad belőle. ... végül elér a kis csapat az ősi ajtókhoz, a bebocsátásnak helyére.

Mi a tanítás? Az a tanítás, hogy mindenből mindig legalább kettő van. Ebben az univerzumban a kettő alatti szint (érték) valójában nem értelmezhető.

-Mire lehet használni a kettő alatti szintet (értéket)?

-Aberrálásra.

Van három oszlop. Egy beomlik. Marad kettő. Kezdetét veszi a téboly.

-Mi isteni az emberben?

-Az értelem.

-Miért?

-Mert erősebb (lehet), mint a természet.

-Az ember útja mi?

-Organikusból anorganikusba megy.

-Mi a pénz és miért vágynak rá?

-A pénz lekötetlen energia, azért vágynak rá.

-Mit nyújt a pénz?

-Egyfajta szabadságillúziót.

Mutatnak nekik a 4D-ben valamit és a 3D-ben elkezdik hajszolni; hajszolják a végtelenségig, de soha el nem érik.

-Ilyen a világ?

-Ilyen.

-Az ember tényleg különleges és nagyrahivatott?

-Azért ne ess a nagysága előtt hasra... önimádó mindegyik. Kölyök még ez a fajta.

-Az eszményei?

-Önző kölykök önimádó, önistenítő eszményei.

-Fel akarnak-e nőni?

-Felnőni? Szívesebben lennének háromévesek, akikről (mások) gondoskodnak, mint felnőttek. Azt akarja mind, hogy a világ körülötte forogjon. (Az okozóságnak azt a szintjét már rég elvesztették.)

-Hanyatlás-e az útjuk?

-A legtöbbé mindig az. Ez szükségszerű (=Istentől rendelt törvény). Könnyet se ejts!

2014. nov. 18. 00:06
 20/37 anonim ***** válasza:

Most komolyan Súr,

ez a litánia az agyad melyik bugyrából bukkant elő? Mert vannak benne igazságok is, ám...

2014. nov. 18. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!