Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kell megátkozni valakit...

Hogyan kell megátkozni valakit? Akinek már sikerült, hogyan csinálta?

Figyelt kérdés
Kérlek, csak azok írjanak akik hisznek benne..
2014. okt. 31. 15:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

13/20

Nem kell várni és kívánni, hogy visszakapja, anélkül is működik, én inkább szeretetet szoktam azok felé küldeni, akit bántottak.

2014. nov. 1. 07:49
 22/31 anonim ***** válasza:
Aki veled egy levegőt szív, már érezheti úgy, hogy elátkozták.
2014. nov. 1. 08:11
 23/31 anonim ***** válasza:
Wodoo
2014. nov. 1. 09:23
 24/31 anonim ***** válasza:

atya világ... Mi vagy te hitelintézet????

Nem tartozik neked senki! És te sem tartozol senkinek!

A karma egészen másképpen működik.

2014. nov. 1. 10:08
 25/31 anonim ***** válasza:
#24 oké, hogy nem vagyok hitelintézet (:D), de mi van olyankor, ha én rosszat tettem valakivel (nevezzük úgy, hogy megbántottam). Aztán egy másik valaki ugyanúgy rosszat tett nekem, de többszörös módon. Akkor aki engem bántott, azzal mi lesz?
2014. nov. 1. 10:19
 26/31 A kérdező kommentje:
Először is köszi humorzsákok, jókat mosolyogtam. :D Másodszor, még mindig nem kaptam használható választ. :(
2014. nov. 1. 15:44
 27/31 anonim ***** válasza:
Szerintem kaptál. Legtöbben azt mondtuk, hogy ne átkozz, mert magadnak teszel vele rosszat. Aki téged bántott, az majd visszakapja mástól, máshogyan, nem kell tenned semmit, hidd el a sors szépen lerendezi. Ezt tapasztalatból mondom.
2014. nov. 1. 15:48
 28/31 anonim ***** válasza:
Kaptál, csak nem figyelted. Mit adsz az információért?
2014. nov. 1. 16:25
 29/31 Ré a napisten válasza:
Nagyon erősen kell koncentrálnod arra a személyre, és negatív energiákat és gondolatokat kell fürdened felé. Evvel az sztárjai negatív rezgése lesz felé, az övé átveszi, és kihatással lesz rá. Még nem próbáltam, de hiszek benne. Miután esetleg kipróbáltad, értesítenél?
2014. nov. 2. 02:13
 30/31 anonim ***** válasza:
Nos gondolom nem vagy annyira benne a temaban de azt ugye tudod hogy visszaut? Arrol hallottal hogy reinkarnalodas most ebben az eletedben atkozodsz aztan meg nem fogsz reinkarnalodni vagy ha igen akkor szenvedes lessz az az elet
2014. nov. 9. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!