Ne tedd, az átok visszaszáll, hidd el mindenki visszakapja az élettől a gonoszságot.
2014. okt. 31. 16:30
13/31 anonim válasza:
12# Mennyire biztos hogy visszakapja a gonoszságot valaki?
És akkor is visszakapja-e, ha várja a sértett fél?
És várni, hogy valaki visszakapja, az nem gonoszság? Mert akkor ez a kör végtelen. Csak mert nekem is "tartozik" valaki.
2014. okt. 31. 16:44
14/31 Legoman válasza:
Felejtsd el az átkot, ha valakivel rosszat teszel azt, te kétszeresen kapod vissza, de lehet, hogy többször. Inkább küldj rá áldást, hidd el az sokkal jobb mint az átok és azt is kétszeresen kapod vissza. :)
2014. okt. 31. 16:44
15/31 anonim válasza:
Ha létezne megátkozás, az emberek többsége már nem is élne. Főleg a politikusaink.
2014. okt. 31. 17:19
16/31 anonim válasza:
Így:
Uram teremtőm áldott legyen a te neved, hogy ide küldtél nekem valaki aki előhozta a problémáimat és rámutatott a gyengeségeimre! És segíts nekem abban hogy megoldhassam a problémákat!
2014. okt. 31. 19:36
17/31 anonim válasza:
Legoman jól mondja! Akárcsak Jézus: ...dobd vissza kenyérrel! De jó száraz legyen, hogy attól kolduljon!
2014. okt. 31. 19:40
18/31 anonim válasza:
Én nem hitem benne, de egyszer valaki nagyon felbosszantott és mérgembe a pokolba kívántam, és sajnos másnap meghalt. Azóta is bűntudatom van, hogy talán miattam történt. Az ember sok mindent mond meggondolatlanul és nem is gondol bele, hogy talán utoljára tud vele beszélni. És akármilyen is volt, hiányzik és szőrnyű érzés, hogy utolsó napján olyan voltam vele, amilyennek nem kellett volna. Ezért ha problémád van valakivel, inkább beszéljétek meg és ne legyen harag a szívetekbe.
2014. okt. 31. 19:43
19/31 anonim válasza:
19:43!
Ez a képességedet add át nekem is! Jól tudnám hasznosítani, mint terminátor.
2014. okt. 31. 19:59
20/31 anonim válasza:
19:59!
Nagyon bízom benne, hogy nem képesség, pusztán véletlen. De a mondanivalóm inkább az volt ezzel, hogy utólag már átértékeli az ember a kapcsolatait és tisztán látja, hogy a harag nem vezet sehova, és pár emberi szó elejét vehette volna , hogy idáig fajuljanak a dolgok. Bánt, hogy ez volt az utolsó kép rólam, ezt vitte magával. Ha lenne még egy esély, akkor másképp lenne. Azóta úgy élem az életem, mintha nem lenne több esély, tehát meggondolom, hogy mit mondok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!