Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kinek sikerült a szerelmi...

Tímea Rubina Fernand kérdése:

Kinek sikerült a szerelmi kötés? Csak olyanok válaszát várom, akiknek sikerült. Olyanok válaszára nem vagyok kíváncsi, akik csak okoskodni tudnak, h megbánom, stb!

Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Neked, amivel tönkre tettél emberi kapcsolatokat és iszod a levét most.
2014. jan. 19. 18:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Én semminek nem iszom a levét! Amíg nem tudsz valamit,addig be szólj bele.Kösz,csá! Amúgy meg ki van írva,hogy kik írjanak..Látom tudsz olvasni..
2014. jan. 19. 18:56
 3/11 anonim ***** válasza:
21%

Dehogy nem, szívsz mint a torkos borz, nem véletlenül futsz mindenkihez:D

Te arra nem gondoltál, hogy szakítva van mindegyik pár héten belül?:D Ideje lenne ha rájönnél már végre:D

2014. jan. 19. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Manapság már nem divat úgy befolyásolni az emberi kapcsolatokat, hogy a két ember megbeszéli a dolgait egymással?

Oké, nem mondom, hogy ez a módszer utoljára a múlt generációban volt használatos, de több ezer éve kifogástalanul működik.

2014. jan. 19. 19:05
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Nekem sikerült a szerelmi kötés. Egy szórakozóhelyen észrevettem, hogy tetszem egy lánynak. Odamentem hozzá beszélgetni, mert nekem is tetszett a lány. Utána egyre többször találkoztunk és szerelmi kötés lett belőle, majd házasság és két szép gyermek. (Ez nem regény, ez a valóság! Ami ma már mesébe illik!)
2014. jan. 19. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Milyen szánalmas már, aki olyan szerencsétlen, hogy szerelemkötést kell csináljon,hogy ráfigyeljenek az emberek ne csináld megbánod stb.
2014. jan. 19. 20:31
 7/11 Viktor Tihanyi ***** válasza:
57%

Ezzel nem árt vigyázni!

A szerelmet be lehet "mantrázni úgymond"

Időbe telik,ez tény!Szerelmes tud lenni az ember és aki iránt nem éreztél semmit,odáig juthatsz vele,hogy minden megfordul a fejedben,csak hogy ö is eképp érezzen irántad.A hátul ütője az ebből való kikecmergés!Beleszerelmesedni még egyszerű szinte,az alany viszont nem feltétlen érez igy.Általában az ember objektiven szeret,okkal és valamiért.Jó a segge,jó az ágyban stb.Na de eljön az idő amikor kiábrándulunk,már hizott,már nem olyan velem,esetleg más kerül a képbe.A feltétel nélküli szeretethez semmi köze a dolognak.Itt harag és bosszú,féltékenykedés és minden más előjön.Az sem gond végülis,az ilyenkor elöforduló depressziós mélységekben sokat lehet tanulni.

Vannak rá továbbá ősi módszerek,mágikus segedelmek.Vannak öreganyáink módszerei,de van hogy csak az egyik emberre hat,mig a másikra nem.Igy a pár egyik fele bele pusztul hogy a másik az ővé legyen,az meg menekülni fog.Szin tiszta félelem,és birtoklási vágy hajszolja ilyenekbe az embert.Félelem hogy elveszitjük a partnerünket.Holott itt a földön semmit sem birtoklunk ami kézzel fogható.Vannak bevonzó amulettes dolgok is,nem tudom mennyire müködik.Ha igen és 5-6ezer forintot kiadunkegy talizmánra.Majd ezzel bevonzunk egy pupos cigányt na akkor van a baj.

A házasság is hasonló!

Füt fát igér két ember egymásnak,tanúk előtt.Elvileg 2 angyal is jelen van ennél a szeánsznál mindig.

Azután a mágia ujjra gyürüt húznak,az ujjra amiből közvetlen ér halad a szivhez.Megpecsételik,aztán pár év múlva nem szeretik úgy egymást,és válás.Na akkor jönnek a gondok,ugyanis igéret szép szó...

Ekkor életeken át üldözheti egymást két ember,hogy betartassa vele amit igért.Sok férfi fut igy nő után,és np is férfi útán.És nem tudja miért,de le nem száll róla.Hát ilyenekhez vezetnek a kötések.

2014. jan. 19. 23:20
 8/11 anonim ***** válasza:
20%

Sajnálom, de csak ellenpéldát tudok:

Exem egy másik srácba volt belezúgva, így aztán szakítottunk, majd ő elment egy ilyen nőhöz, és megcsinálta a srácra. De nem jöttek össze, csak a csaj leitatta és úgy lett egy "jó éjszakája", de semmi egyéb.

Ha ez eszembe jut, mindig elmulasztja a még néha elő jövő érzéseket :D.

2014. jan. 20. 01:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Jah, és az árát inkább nem is akarta elmondani, íg nem 2 fillér lehetett. :D.
2014. jan. 20. 01:02
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
Nekem eddigi életem során háromféle kötés sikerült 1. cipőkötés 2. nyakkendő kötés 3. üzletkötés
2014. jan. 20. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!