Fura érzésem lett a háromszög meditáció után. Ez normális?
Nem is tudom leírni milyen volt az érzet, de eléggé felpörögtem tőle, olyan mintha most ébredtem volna fel.
Miközben csináltam a gyakorlatot, akkor, ahol a harmadik szem kb elhelyezkedik erős érzést éreztem, mint mikor koncentrál az ember valamire, de még erősebb annál is.
Most csináltam először ezt a fajta meditációt, így ebben még kezdő vagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat! :D
Nyugodj meg, én nem fogok a sátán útjára tévedni. :)
Eleve az angyalokkal foglalkozok és a rosszakat mindig elszoktam küldeni. Sokszor próbált már megrémíteni maga a gonosz, de sohasem rettentem meg tőle, hanem szembeszálltam vele és az angyalok segítségével le is győztem. :) Éppen ezért nyugodj meg, mert a jó oldalon állok. :)
A lesátánistázónak üzenem, s azért magyarul, mert az angolul, franciául, arámiul írt források nehezen értelmezhetők lehetnek, magyarul könnyebben emészthető. Neked is hasznos lehet, az ilyen támadókkal szemben. Gratulálok a fejlődésedhez és saját magad fejlesztéséhez, csak így tovább! Ez meg még hasznos lehet, ha nem olvastad! [link] Satnam! Minden jót és kellemes ünnepeket! Még ezt is mellékelem, a decemberi teremtőnapok, stb. kicsit "lebutítva": [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!