Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Fura érzésem lett a háromszög...

Fura érzésem lett a háromszög meditáció után. Ez normális?

Figyelt kérdés

Nem is tudom leírni milyen volt az érzet, de eléggé felpörögtem tőle, olyan mintha most ébredtem volna fel.

Miközben csináltam a gyakorlatot, akkor, ahol a harmadik szem kb elhelyezkedik erős érzést éreztem, mint mikor koncentrál az ember valamire, de még erősebb annál is.

Most csináltam először ezt a fajta meditációt, így ebben még kezdő vagyok.

Előre is köszönöm a válaszokat! :D

2014. okt. 20. 18:56
1 2
 11/15 homo ludensz ***** válasza:
Köszönöm kedves testvérem hogy ennyire a szíveden viseled a sorsunkat. Bízom benne hogy elnyered méltó jutalmadat a fáradozásaidért. Kísérje áldás a tevékenykedésedet.
2014. okt. 25. 19:53
 12/15 A kérdező kommentje:

Nyugodj meg, én nem fogok a sátán útjára tévedni. :)

Eleve az angyalokkal foglalkozok és a rosszakat mindig elszoktam küldeni. Sokszor próbált már megrémíteni maga a gonosz, de sohasem rettentem meg tőle, hanem szembeszálltam vele és az angyalok segítségével le is győztem. :) Éppen ezért nyugodj meg, mert a jó oldalon állok. :)

2014. okt. 27. 08:43
 13/15 Válaszoló32 válasza:

[link]

A lesátánistázónak üzenem, s azért magyarul, mert az angolul, franciául, arámiul írt források nehezen értelmezhetők lehetnek, magyarul könnyebben emészthető. Neked is hasznos lehet, az ilyen támadókkal szemben. Gratulálok a fejlődésedhez és saját magad fejlesztéséhez, csak így tovább! Ez meg még hasznos lehet, ha nem olvastad! [link] Satnam! Minden jót és kellemes ünnepeket! Még ezt is mellékelem, a decemberi teremtőnapok, stb. kicsit "lebutítva": [link]

2014. dec. 23. 20:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló. :D Ment a zöld pacsi. :)
2014. dec. 25. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:
|en is csak figyelmeztetni tudlak! Ha kinyitod a harmadik szemed kinyitod a kaput amin keresztul hozzad ferhetnek a demonok es a szellemek! Te szembeszallni csak Jezus vedelme vere altal es az O nevevel tudsz! Tamadni csak akkor fognak ha majd elfordulsz toluk!
2016. ápr. 25. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!