Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ki tudná elmagyarázni nekem,...

Ki tudná elmagyarázni nekem, hogy jutok el a meditácíó olyan szintjére, mikor teljes a nyugalom, és a csend? Kérem trollok kíméljenek a butaságukkal.

Figyelt kérdés

2014. szept. 19. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a meditáció szintje, hanem az elmélyülés feltétele. A csend zajmentességet jelent, mert a zene jó hozzá. A légzésedre és a zenére figyelj, a lényeg, hogy ne gondolj semmire. Ha jön egy gondolat, hesegesd el. Akár képzelj el egy pontot, és ha jön egy gondolat, csak térj vissza a pontra.
2014. szept. 19. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:

naja ez nem a meditáció szintje hanem a meditáció :))))

a képességet kell megszerezni írj privit ha komolyan gondolod!

2014. szept. 21. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Ha valóban komolyan gondolod, akkor komoly önfegyelemre és kitartásra van szükséged.

Gunagriha az egyik előadásán mondott egy nagyon egyszerű meditációt. A mellkasodra teszed a kezed oda ahol a szíved van. Ott van a valódi éned. Aztán az elméből az én tudatot levinni a szívbe. Én ezt csináltam az ő fény meditációjával kombinálva, ami nálam működik. Alapvetően a meditációt nem lehet rosszul csinálni. Egy vezetett meditáció az elején jobb.

2014. szept. 25. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:
A megfelelő elmélyülés szintjét eddig kizárólag természetben sikerült elérnem, lakásban nem.. Menj fel Dobogókőre, az erdőbe, ahol csend van, és nyugalom (persze nappal, egy szép, napsütős napon)... Üjl le egy sziklára, vagy egy öreg fa tövébe, gyönyörködj a tájban, szívd magadba azt a sok jót, és a természet erejét.. Önmagában fel fog tölteni, és csak azt veszed észre, hogy szinte mosolyogsz, annyira élvezed... Ez a jó állapot a meditációhoz.. Ha így neki állsz ott rögtön meditálni, nagyon gyorsan el tudsz mélyülni, és végig stabil, és összeszedett tudsz majd maradni.
2014. szept. 27. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!