Ha a házunkon rontás van, azt hogyan tudnánk megszüntetni, levetetni róla?
Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 04:18
11/14 anonim válasza:
Értem én, hogy vellanymotor, de mi hajccsa?
A #8-as kommentedben:
"... nagy hatalmú ember lakott, úgy tudjuk volt neki utálója és átkozója bőven...".
Ha emiatt lenne az átok, nem lenne átok...!
Nagyon primitív ember primitív átka, hogy a SZEMÉLY HELYETT, akire haragszik, a HÁZAT átkozza el.
.
Ez olyan, mint annak idején, ha az alföldi paraszt bácsi megharagudott Maora, a tanya udvarán s@ggbe rúgta pekingi kacsáját!
12/14 anonim válasza:
Leírásod alapján lehet, hogy tényleg elátkozták azt a házat, gondolom az előző lakó miatt, szerintem hívj tértisztítót, meg fogtok utána nyugodni és kellemes érzés lesz ott lakni.
13/14 anonim válasza:
Szia. Ajanlom Hajdu Laura lelekgyogyaszt, az atlantiszi gyogyitokat: Petnehazi Zsuzsi es Gabor, es esetleg Wagner Deziterat-at aki foldsugarzasokat meri ki.
Googlen, Youtube-on, Facebookon talalsz roluk infokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!