Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért van rettenetesen rossz...

Miért van rettenetesen rossz érzésem ha egy templomba lépek be? Van valakinek hasonló?

Figyelt kérdés
2014. szept. 25. 07:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Alapból pozitív töltést kellene kapnod, valószínűleg ez "előző életből" hozott problémával függ össze, főleg,ha minden templomnál jelentkezik.Sehol nem jön rád bezártsági érzés ? Mert, ha nem, akkor ez még bűntudattal is kapcsolatos lehet:félsz, hogy itt fény derülhet valamilyen titkolt és féltett dolgodra, ezért már előtte rossz érzés tölt el .Tehát sok a kérdés ! Írjál priviben---ha gondolod !
2014. szept. 25. 21:20
 12/13 Lupus ***** válasza:
100%
Attól függ milyen templom. A katolikus és egyéb hasonló templomokban én is jó szarul bírom érezni magam. Van is egy elméletem, h miért leht ez, de nem akarok egyetlen katolikust, vagy protestánst megsérteni a hitében. Ha érdekel privátban kifelytem.
2014. szept. 25. 22:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Templom?

Milyen vallás templomáról van szó?

.

A temlom Istennek Háza (és a Mennynek kapuja).

Ezek szerint templom a római/görög romtemplom, a zsinagóga, a keresztényeké, a mecset, a reformáció vallásainak templomai, sőt, még az a fűkunyhó is, ahol a mai természeti törzsek szakrális tárgyaikat tartják.

A templombeni rossz érzést leginkább a romtemplomok látogatása esetén éreztem, főleg, ha nem teljesen jól rögzültek a legfelső kövek.

.

A kérdező rossz érzését okozhatja (találgatások következnek!) a nagy, ugyanakkor zárt tér látványa, a visszhang, a csend.

Nem hiszem, hogy az esetleg használt diszitések (festett képek, szobrok, az olvasni nem tudott Korán-idézetek) okozzák.

2014. szept. 27. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!