Mi a véleményetek F. E. Eckard Strohmról?
Figyelt kérdés
Ma néztem a Facebook oldalát és harművészeti bemutatókat tart és tengerész tisztként tetszeleg mint L. Ron Hubbard.
Szerintem gáz...
2014. szept. 22. 19:23
2/8 Napfonat válasza:
Régen történt, valahol a Balatonnál: úgy gyógyított rákos embereket, hogy közben tökmagot rágcsált, miközben a szőrös kutyáját simogatta. Mindeközben népes családja - köztük gyerekek is - le föl rohangáltak a hangárban és visítoztak, ő pedig folyamatosan pofázott a családtagjaival! Nálam akkor lehúzta a rolót!
3/8 A kérdező kommentje:
Vannak olyan gyógyító rendezvényei ahová úgy szédítik oda a népet hogy itt felállnak az emberek a tolókocsiból....
Én még egyetlen embert sem láttam hogy felállt volna a tolókocsiból, amikor gyógyított.
2014. szept. 23. 23:51
4/8 anonim válasza:
"harcművészeti bemutatókat tart "
Bruce Lee nem állna ki ellene ha még ma is élne mert fetrengene a röhögéstől....
5/8 anonim válasza:
Vsak akkor írom le véleményem, ha határozott kivánságod, hogy engem innen mindörökre kitiltsanak!
6/8 A kérdező kommentje:
#5 ez a határozott kívánságom!!! :DDD
2014. szept. 25. 17:27
7/8 anonim válasza:
Gondolom megértette, hogy Ron bácsihoz képest ő csak pincsikutya és most pitizik neki.
8/8 anonim válasza:
A nagy szabadkőműves cucc azért ott van a nyakában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!