Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Wiccások, segítség kellene?

Wiccások, segítség kellene?

Figyelt kérdés

Szeretnèk màgiàt alkalmazni hogy megjavítsam a kapcsolatomat a pàrommal,mert nagyon megromlott a kapcsolatunk az aggresszivitàsa ès fèltèkenysège miatt. Màr szinte mindent pròbàltam szòval most màr csak màgia segíthet. Messze vagyunk egymàstòl egy problèma miatt amit meg fogok oldani csak egy kis idô kell hozzà . Nos kinèztem magamnak erre valò szertartàst fehèr ès ròzsaszín gyertyàval, meg levèllel amibe a bajaimat fogom írni a pàrommal kapcsolatosan, a màsikba hogy milyen szeretnèm hogy legyen ès ezeket el fogom ègetni. Az èrdekel hogy mikor a legjobb ezt a szertartàst elvègezni? Mik a veszèlyei? Mikor fog mûködni?

Nem vagyok tapasztalt. Csak a hàz megvèdèsèt a gonosz szellemektô szertartàst tettem.

2014. szept. 18. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Növő holdkor. Ha nem kötésként használod, nincs veszélye. A hitedtől függ működik-e, és mennyire.
2014. szept. 18. 15:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha kötèskènt hasznàlom akkor mik a veszèlyek?
2014. szept. 18. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Röviden: felér egy átokkal.
2014. szept. 18. 15:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. szept. 18. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Az agresszivitás és a féltékenység nem fog elmúlni. SOSEM. A kor haladtával egyre jobban el fog hatalmasodni. LÉPJ LE!!!
2014. szept. 18. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Wicca varázslatnál arra figyelj, hogy helyesen csináld meg a kört... És ne a lakásban, ott mindenféle energia van.. Vagy a természetben, vagy felszentelt helyen (bár utóbbit sokkal nehezebb találni :D) Nagyon fontos, hogy ne legyen benned kétség, se rosszindulat, sem önzés.. A másik megváltoztatása (mégha a szándékod alapvetően jó akarna lenni) nem teljesen fehér mágia... Mások azok mások.. jogukban áll olyanok lenni, amilyenek.. Mágiával csak akkor fogod tudni őt megváltoztatni, ha nagyon erős, gyakorlott varázsló vagy már, de szerintem akkor se tisztességes dolog ez... De van egy ötletem... Változtass inkább saját magadon.. a saját életeden.. Az a Tiéd, az életeddel azt teszel, amit akarsz.. Kérhetsz a sorstól olyan társat, aki jobban megfelel az igényeidnek (nem féltékeny, nem agresszív, stb...)

Érted mi a lényeg? Ha a körödben önzés, vagy rosszindulat van, jobb esetben nem használ, rosszabb esetben visszaüt.. Mások megváltoztatása önzés nélkül azonban nem megy.

2014. szept. 27. 04:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Mégis megtettem. És amnyira pozitivan megaltozott hogy nem tudok mit mondani. Boldog vagyok!!!!:)
2014. dec. 28. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!