Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet egy arkangyalt...

Hogyan lehet egy arkangyalt megidézni?

Figyelt kérdés
-pl:.Michael-t, Ariel-t, Azrael-t,Raziel-t,Gabriel-t

2014. aug. 19. 11:28
1 2 3 4
 31/40 homo ludensz ***** válasza:
Egy valamire való ezoterista vagy okkultista soha nem idézne meg egy arkangyalt mivel annál olyan hatalmas energia koncentrálódik hogy ez olyan lenne mint egy kis porszemnyi ember magába akarna olvasztani egy hegyet. Nézzétek már meg az angyalok hierarchiáját!
2014. szept. 1. 10:51
 32/40 anonim ***** válasza:

Nem kis EGO kell ahhoz, hogy rögtön -ha nem is legnagyobb- főnököt rendeld magadhoz!

"Megidézni" = "utasítást adni a megjelenésre".

Ha tényleg hinnél létezésükben,

- ilyen eszedbe sem jutna, beérnéd alacsonyabb beosztásúval is;

- kérnéd megjelenését, nem pedig kényszerítenéd.

2014. szept. 2. 06:17
 33/40 A kérdező kommentje:
Az nem kényszerítés, ha megkérném, de akkor,mégis mivel lehet kommunikálni, ha nem idézéssel? akkor kezdjük ott, hogy mit is jelent az idézet szó jelentése, mert akkor valószínű, ezzel volt csak a problémám... aki tudja ,akkor mesélje el ,hogy lehet megkérni, csak egyet is?
2014. szept. 3. 15:08
 34/40 anonim ***** válasza:

Térdenállva(te akármi),de úgy is minek. Ő jön ha küldik. Írva van: "Ahova angyalomat küldöm,Én vagyok az ő szájával." Persze ha valakinek csak elvárásai vannak,még a Világ URával szemben is,és nem tudja,hogy ő csak porszem,kérhet sőt ez tanácsolt is - de Isten adja ha azt jónak látja.

Nekem egyszerre négy angyal jelent meg álmomban Második mondatukkal közölték velem:"még nem jöhetsz ide."

Pár hónap mulva Zil teherautónk,melyen kb. 14-en voltunk,egy fának ütközött,mely mögött egy csúnya nagy gödör - Szakadék? - volt. Egy internetre tett írásomban ezt részletesen leírtam,csak sajna már letörölte valaki.

2014. szept. 3. 21:38
 35/40 anonim ***** válasza:
Különben ne hidd,hogy valami túlságosan gyönyörteljes érzés egy angyallal találkozni. Több ilyen eset van írva a Bibliában,de akiknek megjelent egy angyal azok rögtön földre estek félelmükben.
2014. szept. 3. 21:44
 36/40 A kérdező kommentje:
utóbbi válaszadó! Ezt hogy érted?
2014. szept. 4. 00:31
 37/40 anonim ***** válasza:
Betű szerint. Úgy ahogy a Bibliában írva van.
2014. szept. 4. 06:32
 38/40 anonim ***** válasza:
Idézni nem lehet maximum hívni. Ha értelmét találja az oknak amiért hívod akkor úgy érezteti veled hogy eljött. Anyagilag megjelenni nem fog, max azt hiszed hogy láttad.
2014. okt. 5. 05:57
 39/40 anonim válasza:
19/39 ezek a(3Móz.20.6) stb. Nem is értem. Van egy magyar halottlátó hölgy akit a rendőrség is szokott használni bűnesetekre. Stb. Ő azt mondta akkor kapta Istentől halottlátó erejét mkkor haverjai szellemet aksrtak idézni es Ő kilépett a körböl és azt mondta ne! Ez rossz! És ezután elvileg glóriát láttak a feje felett és azóra lát halottakat és látogatják meg álmodik velük stb. Ezt Ő istej ajándékának véli. Szóbal nem értem most mi van..
2022. máj. 30. 22:19
 40/40 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy, ahogy a dolgozó magához hívhatja a vezérigazgatót, vagy diák az iskolája igazgatóját.

.

2022. máj. 31. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!