Hogyan lehet egy arkangyalt megidézni?
Az arkangyal is valamilyen tekintetben egy szellem. De nem fog megjelenni. És attól hogy kisebb-nagyobb hibái vannak az embernek, az nem egyenlő azzal hogy valaki szándékosan szembemegy Isten világos parancsával, és használja a Sátán eszközeit.
2014. aug. 20. 14:16
Az arkangyal szellem??? Most komolyan miért kell teljesen különálló fogalmakat összemosni?
2014. aug. 20. 14:30
23/40 A kérdező kommentje:
A szellemek, nem angyalok, és az angyalok,nem szellemek, ez az alap! Isten segítői az angyalok, az angyaloknak az isten megparancsolta, hogy vigyázzanak, az emberekre, de a bukott angyalok nem teljesítették ezt, ezért száműzte őket a paradicsomból... és itt kezdődik el a dolog....
24/40 A kérdező kommentje:
Én az őrangyalokat, csak a szeretet céljából kifolyólag idézném meg! Nem gonosz önző vágyakra!
Akkor meg mit kombinálsz? Imádkozol egyet, azt kész. De úgyse fognak jönni.
2014. aug. 20. 16:33
Nem egészen. Az angyalok ugyanolyan teremtett lények mint az ember vagy a macska vagy a lombos moha... A létezésnek számos síkja van és mindegyiken léteznek különféle lények/entitások... alantasok és magasztosak egyaránt, ahogy az emberek között is viszonylag nagy eltérések lehetnek. Az ember azáltal lehet hatással ezekre a lényekre, hogy Isten képmása a teremtésben.
2014. aug. 20. 16:35
27/40 A kérdező kommentje:
Ennél szebben én sem tudtam volna megfogalmazni! :) köszönet..
Ettől függetlenül a teurgia még mindig csiklandós téma: nem tudhatod hogy mit idézel meg és hogy milyen következményei lesznek. Nem szabad csak úgy fejest ugrani ebbe a dologba.
(előző voltam)
2014. aug. 20. 17:24
Pobalkozhatsz vele (marha van mod ra hogy egy angyalt megidezz) de van 2 dolog ami miatt nem ajanlom...
1.amikor megidezel valamit a tulvilagrol mindegy hogy angyal vagy szellem de meg nyilik a ket vilag kozt a kapu es akar megidezhetsz egy demont is!
2.mivel az angyalok feladata az hogy az embereket vedjek a "gonosztol" ezert sztem az is a feladatuk hogy aki istennel szembe szegul (az elozo kommentek alapjan irom) akkor felelnikell a bunokert es akar egy angyal is elragadhat!
Ez csak az EN meglatasom!
2014. aug. 20. 21:21
30/40 anonim válasza:
Kérj tanácsot Samtől meg Deantől. :D
Winchester Bros. :D
2014. aug. 22. 21:50
Kapcsolódó kérdések: