Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi varázsige miatt...

Szerelmi varázsige miatt szeretett belém?

Figyelt kérdés

Aki nem hisz benne és aki csak trollkodni akar az ne is válaszoljon.

Erről nem beszéltem senkinek soha, de 8 hónapja vagyok együtt a barátommal és szeretjük egymást, bár vannak nézeteltéréseink. Szerencsére mindig meg tudjuk oldani a problémákat.

Régen mielőtt még járni kezdtünk volna, úgy volt, hogy ő nem szeret engem, nem szerelmes belém és ezt meg is mondta.

A lényeg, hogy titokban gyakorlom a boszorkányságot és gondoltam hogy kipróbálok egy szerelmi ráolvasás, amit én írtam latinul. Piros gyertyát gyújtottam, papírra írtam a neveinket, sikerült lopnom egyet a hajtincséből (padtársam) és az enyémet is belecsomagoltam a papírba majd elégettem a gyertyával és közben elmondtam a varázsigét. Kivittem a hamuvá égett papírt egy kis tálcán az udvarra és hirtelen egy szellő lekapta róla a hamvakat és szerteszórta őket a levegőben.

Gondolom tiszta hülyeség meg minden, nem is foglalkoztam vele, csakhogy a rá következő héten a padtársam mégis azt mondta nekem, hogy szerelmes belém, hogy szeret engem és hogy ne kérdezzem meg miért mert nem tudja megmagyarázni.

Azóta együtt vagyunk és érdekelne, véleményeket kérek a gyakorlottaktól meg azoktól akik ebben benne vannak, hogy ennek az egésznek semmi köze ahhoz amit tettem és csak véletlen egybeesés vagy valóban ráolvastam valamit.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. aug. 16. 15:25
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én azért megkérdezném hány évesek vagytok? :) Mert bizonyos életszakaszokban az érzelmek elég csapongóak lehetnek, lehet csak véletlen egybeesés...:)
2014. szept. 2. 20:00
 12/14 anonim ***** válasza:

10: Hát akkor szívesen hallanánk gyorsító eljárásokat!:)

Mit tudsz még a témában?

2014. szept. 3. 03:24
 13/14 anonim válasza:
0%
Itt sok okos ember van.
2014. szept. 3. 19:09
 14/14 anonim válasza:
0%
Szia az hogy ráfizettél, annyit tesz, hogy a wicca törvények szerint, amit teszel, 3x kapod vissza...szóval vagy te 3x jobban fogod szeretni őt mint ő téged, vagy rossz vége lesz a dolognak...bár mivel ilyen rég írtad, lehet hogy már az is lett....
2016. máj. 30. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!