Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A démonok csak rosszak lehetne...

A démonok csak rosszak lehetnek? Ha megidézek egyet?

Figyelt kérdés

Gondolkodom az idézésen. Mert milyen király lenne ha lenne egy démon barátom:)

légyszi ne nézzetek hülyének,nem kérek lekezelő kommenteket sem.Csak érdekel a téma.

15/L

2014. aug. 13. 19:17
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nehogy megpróbáld. Én is akartam csinálni ilyet 1-2 éve, de azán úgy döntöttem először többet tudok meg róluk {google a barátod}. A démonok nem lehetnek jók, sem a barátod. Ők ördögi lények. Azért démonok. Viszont a szellemek lehetnek jók is. Végül nem csináltam meg, de hogy őszinte legyek nem is bánom. Ha hallgatsz rám, nem csinálod, lehet még abból baj is. a holtakat és a démonokat jobb nem hántorgatni.16\L
2014. aug. 19. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
A démonok bukott angyalok akiket kitaszítottak a "menyből" szerinted isten teremtményeivel barátkoznának?? Sztem jobban jársz ha istenhez imádkozol..
2014. aug. 20. 16:25
 13/14 anonim válasza:

Hidd el nekem, démonokat nem tudsz idézni, mert olyan formában nem léteznek, ahogy most gondolod. A démonokat és hasonló fogalmakat a tudatlan emberek találták ki, hogy "ráfogják" valami külső entitásra azt, ha faszul viselkednek ők vagy mások.

Konkrétabban: démon, angyal, isten, mind Te vagy!

2014. szept. 2. 22:49
 14/14 anonim válasza:

ne akarj démonot idézni

aki megteszi vagy foglalkozik velük azokat zaklatni kezdik és azt nagyon nem szeretnéd, mert bár nem érhetnek fizikailag hozzánk, nem ejthetnek rajtunk sérülést, az őrületbe tudnak kergetni és kopogni éjszakánként, valamint tárgyakat mozgatni. Akit ezek a dolgok nem zavarnak (pl. sátánisták) és továbbra is keresik velük a kapcsolatot őket is ugyanúgy zaklatni kezdik, mert mindig megtalálják a módját annak hogy bántsanak, megrémisszenek. Sokszor a fényesség és a jóság angyalának mutatják magukat, de nem azok. Megtévesztenek hogy csapdába csalhassanak, sok ember azt hiszi a szellemek viszont jók, a fenéket.Hidd el, mindent megtesznek ők és sátán is, hogy megtévesszenek mivel elég intelligens hozzá.

Ha megidézel egyet és elég érzékeny vagy ezekre a dolgokra, mint én, akkor nemes egyszerűséggel rácseszel.

ne tedd

2014. okt. 20. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!