Ha leveszem valakiről az átkot, mert megsajnáltam, vagy mert bőven eleget bűnhődött (amit én tettem rá, még régen), akkor az rám szállhat?
Megsajnáltad?!
Rosszindulatúan "megátkoztad", most pedig azt hiszed, sajnálatoddal helyre tudod hozni?
Azt hiszed, rosszakarója sajnálatára van szorulva?
Ha átveszed az isteni igazságszolgáltatást, onnan hiányzik az "i" betű és igyazságból gazságot kreálsz!
A ’’ leszedés,, technikáját leírnád?
Nem hinném,hogy nagyon jártas lennél a témában,mert akkor meg sem tetted volna.
Máskülönben átkot,rontást tenni másra egyszerű ,de ’’leszedni,, jóvá tenni azt már nehezebb!
Nagy önjelölt ’’ mágus mesterek,, is abban a hitben vannak a mágiák után különböző technikákkal letisztítják magukat és mentesülnek a visszahatástól ,de becsapják magukat.
A törvény nem tudása semmilyen élethelyzetben nem mentesít.
Isteni,Univerzum,Ok-Okozat törvénye mindenkire hatnak.
Nem erőből ésszel,tudással kell az ilyen helyzeteket kezelni !!!
Teljesen felesleges az átokszórót visszaátkozni,löketet adni az átkának mert magától működik a ’’ bumeráng effektus ,,
A visszaküldéssel még nem oldódott meg az áldozat helyzete.
Sokkal lényegesebb a megbocsájtás az ellenségnek,mert ezzel az áldozat tesz jót magával,illtv. az áldozatról kell leoldani az átkot. Ha kicsit sikerült az átok 7-évik nehezíti az életét,ha jól generációsan viszi tovább .
Na egy valamiben biztos vagyok: a sajátmagunkból kiszórt rosszindulat egyáltalán nem magától száll vissza, nincs bumeráng effektus.. Csak nézzetek szét a világban... Boldog, teljes életet élő hulladék, kifejezetten gonosz emberek is élnek a világon, és nem tűnik úgy, hogy bármi is vissza szállna rá, az általa kiosztott szenvedésből...
A BUMERÁNG EFFEKTUS kizárólag csak akkor működik, ha a gonosztevő tudatában van a gonoszságának, bűntudattal rendelkezik... A bűntudat hozza magára az átkot..
Aki a tetteit abban a hitben teszi, hogy az úgy a helyes, nem is lehetne másképp, azt SEMMILYEN bumeráng effekt nem éri. Szociopaták előnyben.
Ha hiszel az átokban, az átok hatásában, hinned kell az ezotériában is.
Ha hiszel (mert kell hinned!) az ezotérikus tanításokban, tudnod kell, hogy A GONDOLAT TEREMTŐ ERŐ, tehát az sem mndegy, mit teszel csak gondolatban.
.
Honnan veszed magadnak azt a bátorságot, hogy megitéljed, ki a rossz ember és ki a jó?
Aki szerinted rosszat tesz másoknak, tehát rossz emberként itéled meg, lehet, jót tesz, ugyanis éppen mások karmikus büntetését valósítja meg.
Ha pedig te ebben megakadályozod, a Karma ellen dolgozol!
Ha a Karma Törvényét nem engeded beteljesülni, hited, világnézeted ellen dolgozol.
Ráadásul a kevélység (halálos) bűnét is elköveted, hiszen annyival különbnek tartod magad, hogy más bírájának képében tetszelgel!
Ez pedig karmikus büntetést von maga után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!