Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha leveszem valakiről az...

Ha leveszem valakiről az átkot, mert megsajnáltam, vagy mert bőven eleget bűnhődött (amit én tettem rá, még régen), akkor az rám szállhat?

Figyelt kérdés

2014. júl. 27. 22:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Már akkor kívívtad büntetésed, amikor az átkot "rátetted"!

Ugyan, mennyivel jobb bárki másnál, hogy ártson neki?

Nagyfokú gőgség az isteni igazsgszolgáltatást saját kézbe venni! - bár, ha eddig semmit nem hibáztál életedben és soha senkinek rosszat (akaratlanul sem!) nem tettél, talán(!) megbocsátható.

2014. júl. 27. 22:28
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Hála ég az a korszak elmúlt mikor a boszorkányság praktikái működtek erőteljesen . Nem egyszerű ezeket az alantas módszereket eszközként használni , vannak fekete mágusok de profi belőlük kevés .
2014. júl. 27. 22:35
 3/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem veszel te senkiről semmit, mert ez az egész badarság.
2014. júl. 27. 23:35
 4/17 anonim válasza:
0%
Az attol függ milyen átok ? Könnyen megeshet... pontosabban nem tudnád részletezni ? Pl.: Viszkető átok, vagy nem hat a fogamzásgátló-átok, esetleg halál ? A csak simán az égre nézel és elorditod magad hogy " Légy átkozot Jóska Pista" na igen az nem átok ...
2014. júl. 27. 23:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem száll rád, te sokkal rosszabbat kapsz.
2014. júl. 28. 00:59
 6/17 anonim ***** válasza:
Amikor valaki elatkoz valakit, akkor nem fizet erte valamivel? pl élet rövidülés vagy valami? Semmi sincs ingyen. Ha megszunteted azt a problémát, akkor nem kapsz jutalmat. Eleget szenvedett? Szerintem meg mindenki pont annyit szenved amennyit megerdemel.
2014. júl. 28. 01:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A világ van megátkozva veled!
2014. júl. 28. 07:15
 8/17 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg mindenki pont annyit szenved amennyit megerdemel."

igen és ez igaz arra is amikor visszatér az átok oda ahonnan elindult!

2014. júl. 28. 16:29
 9/17 Skorpió87 ***** válasza:
Érdekel a téma, de jó lenne konkrét történetet hallani, hogy volt olyan ember, akinek nem sikerült semmi tök hirtelen, és nem tudott ebből kikeveredni, csak segítséggel...
2014. júl. 28. 17:49
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen, az átok visszaszáll az átkozóra!
2014. júl. 29. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!