Ha leveszem valakiről az átkot, mert megsajnáltam, vagy mert bőven eleget bűnhődött (amit én tettem rá, még régen), akkor az rám szállhat?
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 22:12
1/17 anonim válasza:
Már akkor kívívtad büntetésed, amikor az átkot "rátetted"!
Ugyan, mennyivel jobb bárki másnál, hogy ártson neki?
Nagyfokú gőgség az isteni igazsgszolgáltatást saját kézbe venni! - bár, ha eddig semmit nem hibáztál életedben és soha senkinek rosszat (akaratlanul sem!) nem tettél, talán(!) megbocsátható.
2/17 anonim válasza:
Hála ég az a korszak elmúlt mikor a boszorkányság praktikái működtek erőteljesen . Nem egyszerű ezeket az alantas módszereket eszközként használni , vannak fekete mágusok de profi belőlük kevés .
3/17 anonim válasza:
Nem veszel te senkiről semmit, mert ez az egész badarság.
4/17 anonim válasza:
Az attol függ milyen átok ? Könnyen megeshet... pontosabban nem tudnád részletezni ? Pl.: Viszkető átok, vagy nem hat a fogamzásgátló-átok, esetleg halál ? A csak simán az égre nézel és elorditod magad hogy " Légy átkozot Jóska Pista" na igen az nem átok ...
5/17 anonim válasza:
Nem száll rád, te sokkal rosszabbat kapsz.
6/17 anonim válasza:
Amikor valaki elatkoz valakit, akkor nem fizet erte valamivel? pl élet rövidülés vagy valami? Semmi sincs ingyen. Ha megszunteted azt a problémát, akkor nem kapsz jutalmat. Eleget szenvedett? Szerintem meg mindenki pont annyit szenved amennyit megerdemel.
8/17 anonim válasza:
"Szerintem meg mindenki pont annyit szenved amennyit megerdemel."
igen és ez igaz arra is amikor visszatér az átok oda ahonnan elindult!
9/17 Skorpió87 válasza:
Érdekel a téma, de jó lenne konkrét történetet hallani, hogy volt olyan ember, akinek nem sikerült semmi tök hirtelen, és nem tudott ebből kikeveredni, csak segítséggel...
10/17 anonim válasza:
Igen, az átok visszaszáll az átkozóra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!