11/11 anonim válasza:
én 100%-ig hiszek Nostradamus jóslataiban.most nem ehhez a videóhoz írnék véleményt én könyvet olvastam a 4 sorosairól és bizony volt ahol jóslataiban szó szerint leírta a több száz évvel később élő híres ember vagy elnök nevét. autó,repülő meg ilyenek is szó szerint leírta.pedig az akkor még tervben sem volt. én magam is az elmúlt 2,5 évben folyamatosan belelátok a jövőbe álmokon keresztül és mind bejön. volt ami 10 percen belül volt ami hónapokon belül, és csakúgy mint Nostradamusnak van ami ténylegesen jön pontosan úgy ahogy megtörténik később és van ami csak képletesen.én abszolút hiszek benne hogy minden idő együtt játszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!