Ki mit gondol Nostradamus a jósról?
Én hittem benne, de december 21. után már nem tudok és szkeptikus lettem mindenben, kivéve a földönkívüliek létezését de abban kételkedek hogy jártak itt.
Már dokumentum filmet se tudok nézni szellemekröl, földönkívüliekröl mert tudom hogy nincs, pedig régen szeretem, ugy érzem Nostradamus kib@szott velem :)
1. Nem jósolt semmilyen időpontot. A jelenlegi időszámításunkat az egyház találta ki, ráadásul rettentően pontatlan. Már a bevezetése után egy nappal elcsúszott egy hetet. És nem is beszélek arról a sok száz évről, ami kimaradt belőle.
2. Vannak érdekes jóslatai, de ha megnézed, szinte bármire bele lehet magyarázni őket. A Hitleres jóslata viszont szerintem is hihetetlen.
3. Nem értem, miért kötöd ezeket a hülyeségeket dátumokhoz. Ideje lenne kilépni a naptár fogságából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!