Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hisztek Nostradamus jóslataiban?

Hisztek Nostradamus jóslataiban?

Figyelt kérdés
Sok jóslata valóra vált.Szerintetek tényleg a jövőbe látott?És tényleg igaz lehet amit a világvégéről jósolt?
2009. júl. 27. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Én csak azt tudom mondani hogy hinni nemhiszek de sok dologban igaza lett szoval rémisztő hogy megjósolta a világvégét :D
2009. júl. 27. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy hány jóslata vált be,de nem hiszek benne.Ezzel az erővel Vernét is jósnak nevezhetnénk,mert e regényeiben megjósolt olyasmiket,amit csak később találtak fel.
2009. júl. 27. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Hallottam, hogy milyen nagy gonddal lehet fejtegetni a jóslatait, szóval szerintem elég homályos ahhoz, hogy bármire rá lehessen húzni.
2009. júl. 28. 18:34
 4/6 anonim válasza:
Én a Biblia próféciáiban hiszek,de Nostradamusnak nem nagyon,mert már 2005re azt jósolta állítólag Nostradamus,hogy emberek mennek a Marsra hol ott még nem nagyon sikerült eljutni a Marsra az emberiségnek :)
2009. szept. 10. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 70%-ban hiszek benne. Mivel a korát meghazuttolóan fejezte ki magát nem lehetett egyszerű szélhámos. Egyébként a hibalehetőség meg adott mindenkinél...és elég sok minden vált valóra.
2010. márc. 14. 09:44
 6/6 anonim válasza:

...az a röhej, hogy Nostradamus sok esetben a múltat irta le, de úgy magyarázzák, mintha a jövö lenne.

Pl.: a Nápolyi (Neopolis) Vezuv-kitörést leirta, de az évszázadok alatt valahogy New York lett.

Aztán az is megérne egy mesét, hogy a HISTLER szóbol, hogy lett Hitler?

2010. aug. 19. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!