Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Segítene valaki? Ez mitől lehet?

Segítene valaki? Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben furcsa dolgok történtek velem. Olyan mintha olvasnék az emberek fejében,mintha belelátnék a lelkükbe... van hogy az időjárás kedélyem szerint változik. Éjjelente rémálmok gyötörnek és ez egyre rosszabb! Felkerestem már egy pszihiátert, aki tanácsokat adott, meg gyógyszert de semmi változás, sőt... néhány ismerősöm ajánlotta hogy irjak ide. Tanácstalan vagyok.

És ez még nem minden!!! Van itt valaki aki meghalgatna anélkül hogy őrültnek nyilvánítana?

2014. júl. 3. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Írjad.
2014. júl. 3. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Engem is erdekel.. Ird privibe... Velem is hasonlo dolgok... De azthiszem tudok segiteni...
2014. júl. 3. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem is írhatsz privátot, szívesen meghallgatlak és ha tudok, segítek
2014. júl. 3. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan kiírhatod ide, nem fog senki ujjal mutogatni rád. Többen járunk hasonló cipőben; pl. én is magamra ismertem abban, amit leírtál.
2014. júl. 3. 22:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát ez az egész úgy egy éve kezdődött, előtte is tapasztaltam ezeket, de nem ilyen szinten. Először csak azt hittem képzelődöm, de amikor már gyakrabban történt, biztos voltam benne hogy nem erről van szó. Ezután jöttek a hangulatváltozások amiket nem tudtam hova tenni... az i-re a pontot az tette amikor már aludni sem tudtam a rémálmoktól, ami még mindíg nem hagy nyugodni. Aztán pedig jöttek a képzelgések, az az érzés mintha állandóan figyelnének. Nem tudom mit tehetnék
2014. júl. 4. 09:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Igaz semmi konkrétat nem írtál még mindig, mégis azt hiszem van valami hasonló bennünk, bár én konkrétan tudom, mi váltotta ki belőlem ezeket a furcsa "képzelgéseket".

A reiki. A beavatásom után 1 órával kezdődtek a látomásaim, vad, gyilkos álmaim, amikre felébredtem az éjszaka kellős közepén, aztán reggel ugyanazt mondta be a rádió a hírekben.

Ez többször megismétlődött, úgyhogy le merem írni, mert tanuim is vannak, akiknek elmeséltem az álmom, aztán velem együtt hallgatták a hírekben.

A lényeg, amiért mindezt leírtam, hogy elég nehezen viseltem ezeket az új képességeket, és szükségem sem volt rájuk. Nem beszélve arról, hogy rohadtul megnehezítették a hétköznapi életemet.

Szóval, én elkezdtem szedni egy elég gyenge gyógyszert, egyfajta bétablokkolót, ami ugyan nem számít nyugtatónak, mégis jó, mert azóta kb. 2 éve nem jelentkeznek az említett dolgok.

Azonban ezt alacsony vérnyomásban szenvedők Nem szedhetik.

2014. júl. 14. 15:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!