Merlin mágusasszony a nagy Merlin reinkarnációja?
Az EZO TV-ből a Merlin nevű mágushölgy [link] nagyon titkolózva beszélt arról hogy miért is vette fel a Merlin nevet, elmondta mondta, hogy olyan kapocs fűzi Merlinhez, amit nem akar a nagy nyílvánosság előtt leleplezni, de olyan személyes dolog, amiről csak Ő tud.
Korábban azt mondta, hogy ő " tudom ki vagyok. Vgayok aki vagyok" Arra utalt hogy ő a nagy Merlinmágus XX.századi reinkarnációja.
Valahol lennie kell Merlinnek is hisz a reinkarnáció szerint újraszületett.
Lehetséges, hogy ebben az EZO TV-s mágushölgyeményben [link] tisztelhetjük, a nagy Merlin mágus reinkarnációját [link] ?
Igen "kirájságba"....
Ilyen helyesírással te is valami középkori valaki reinkarnációja lehetsz, mivel akkor még az nem is létezett és ezért nem ismered :D
Eloszor is itt aza kerdes ez ted miert is erdekel ennyire?
Masodszor viszont nem, nem lehet. Varazsolni vagy magiat elsajatitani barki tud. Ettol meg nem lesz valaki valakinek a reinkarnacioja.
A masik dolog az aki magud vagy barhogy is hivja magat nem penzert fogja az kepessegeit hasznalni hanem joszandekbol segit a nepnek. Ennyit errol. :-)
Természetesen lehet!
Hiszen egy mítikus király mítikus varázslója lelke miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!