Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Merlin mágusasszony a nagy...

Merlin mágusasszony a nagy Merlin reinkarnációja?

Figyelt kérdés

Az EZO TV-ből a Merlin nevű mágushölgy [link] nagyon titkolózva beszélt arról hogy miért is vette fel a Merlin nevet, elmondta mondta, hogy olyan kapocs fűzi Merlinhez, amit nem akar a nagy nyílvánosság előtt leleplezni, de olyan személyes dolog, amiről csak Ő tud.

Korábban azt mondta, hogy ő " tudom ki vagyok. Vgayok aki vagyok" Arra utalt hogy ő a nagy Merlinmágus XX.századi reinkarnációja.

Valahol lennie kell Merlinnek is hisz a reinkarnáció szerint újraszületett.

Lehetséges, hogy ebben az EZO TV-s mágushölgyeményben [link] tisztelhetjük, a nagy Merlin mágus reinkarnációját [link] ?

2014. júl. 2. 22:45
1 2
 1/18 Dennis Moore ***** válasza:
93%
Hűha, azt, hogy "Vagyok, aki vagyok" maga Jahve mondja az Ószövetségben magáról. Ez a nő egyenesen az Atyaúristennek a reinkarnációja szerintem. Csak nem akarja elárulni istenségét. Azért választotta a leggagyibb varázslónevet, hogy elterelje a figyelmet.
2014. júl. 2. 23:10
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért mit gondoltál? Majd vízibusz?
2014. júl. 3. 00:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Hihető.

Ugyanannyira, mint ha valaki azt állítja magáról, hogy ő Napoleon!

2014. júl. 3. 08:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Látom a hasonlóságot... nem is hiszek a szememnek...
2014. júl. 3. 11:02
 5/18 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem el, hogy napoleon, mert az hadvezér volt, de a Merlin asszony az nagyon ügyes varázsló és a valóságos merlin is az volt. Na?
2014. júl. 3. 21:12
 6/18 A kérdező kommentje:
Lehet?
2014. júl. 5. 16:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, persze.

Csak kicsit alább adta azóta.

Egykor egy királyság és uralkodók sorsát eldöntő mágus volt, most meg emelt díjas számon jósol nyuggereknek a Seholsincs tévén.

2014. júl. 5. 18:05
 8/18 anonim ***** válasza:

Lehet a reinkarnációja, de akkor sem ő Merlin. Csak neki a reinkarnációja. "Vagyok aki vagyok" Ezért is mondja.

Előző életemben én boszi voltam! Jelenben pedig férfi, és vagyok aki vagyok.. De még érdekességként megemlíteném az elektroplazmát, spirituális értelemben. Ez a testben rekedt lelket jelenti. A testemben pedig a dédnagymamám szellemémvel vagyok összekötve. Aki többekközött halottlátó volt!

Ennyit magamról. ;)

2014. júl. 5. 19:24
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem lehet askors dztár ma mint akkor, hát már nem kirájságba élünk, nincsenek egyszerúek se. Magyar Merlin, magyar celeb :D
2014. júl. 5. 21:09
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem lehet akkora sztár ma mint a középkorban, hisz már nem kirájságba élünk. Magyar Merlin reinkarnáció, magyar viszonyok közt celeb :D reélis lehet?M
2014. aug. 4. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!