Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért esnek le maguktól a...

Miért esnek le maguktól a tárgyak?

Figyelt kérdés
Tegnap este olvastam és arra lettem figyelmes, hogy a fürdőből olyan hangok hallatszódtak, mintha valaki konkrétan dührohamot kapott volna és szanaszét dobálta volna a tárgyakat. Először azt hittem egyik rokonom kelt fel és valami baja van. Bementem a fürdőbe, és egy csomót tárgyat szétdobálva találtam. Visszaraktam, de nem azért potyogtak le, mert rosszul voltak felrakva és az volgt még benne az érdekes, hogy lehetetlen volt, hogy olyan szögben landoljanak. Biztos, hogy nem az egyik családtagom volt, utánajártam.

2014. jún. 9. 08:51
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Helló. Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy egyszer énekeltem a szobában és a nyitott laptop képernyőjén néztem a lyrics eket. Kimentem a szobából inni vagy cigizni és mire vissza mentem félig le volt hajtva a kijelző. Hm mondom lehajtottam a kijelzőt? Ok. Legközelebbi cigiből visszajőve megint csak le volt hajtva a kijelző, pedig most határozottan emlékeztem, hogy nem hajtottam le.. És az a csúnya hogy ez megtörtént harmadszor is.. a hideg rázott, hogy mi a ku.va élet van itt?! Gondolom aki hallotta ahogy énekelek jelezni akart hogy ne csináljam, mert úgy mindenkinek jobb lesz..
2019. okt. 12. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!