Mostanában gyakran érzem azt, hogy valaki figyel. Megszállt egy démon vagy más asztrál lény?
Figyelt kérdés
Barátomtól kölcsönkértem a Buffy a Vámpírok réme kazisorozatot az első évadot, mert nagyon kedvelem, a kedvencem. Amikor néztem nyomasztó érzés fogaott el, ilyesmi sose volt még. Miután megnésztem a sorozatot onnantól úgy érzem állandóan figyel valaki. Egy démon ragatt rám a kazettáról ? Vagy a sorozatban volt benne ? Lehet ilyen ? Függetlenül a filmtől szállt meg valami ? Vagy abból jött ki ? Auralátó meg tudná nézni ?2014. máj. 3. 00:18
11/14 anonim válasza:
A böjtöljélen beszartam. Ezért most nem tudok válaszolni.
12/14 anonim válasza:
HollyWood "kultúrája" kapu ezekhez a jelenségekhez... már a gyerekeket is ők nevelik fel.
13/14 anonim válasza:
Egyszerűen csak vagy félsz a filmtől vagy csak megijedtél valamitől.
14/14 Fannii2001 válasza:
Na figyelj! Én is még régen sőt még most is ehez hasonlót élek/éltem át. A képzelet erő nagyon sokat tesz a dolgon, nekem elég volt egy kép vagy hang és rögtön le játszódott a film a fejemben. Alapból félek a sötétben és az még egy lapáttal rá tesz! Nálam még mindig ez van és én csak annyit csinálok, hogy bekapcs zene telo elővesz és YouTube, Facebook. Egyszerűen el felejtem nem figyelek rá, és te is próbáld meg. HIDD el, hogy jobb lesz. Az alvással meg legyél úgy, hogy te erősebb vagy és ő a gyenge ne fordítva, mert akkor tényleg látogass meg egy pszichológus-t.
Legyen szép napod. 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!