Mivel lehet ezt magyarazni? A keresztenyeknek igazuk van?
Figyelt kérdés
Egy ismerosom okkult dolgokkal, spiritualis gyogyitassal foglalkozott, majd megtert es elfogadta Jezust, hivo kereszteny lett. Egy templomban egy pap imadkozott erte, szabadito imat mondott, mivel az okkult dolgokat a keresztenyseg a gonoszhoz koti. Majd elmentek bezartak a templomot es elmentek. masnap mikor valamiert bementek abba a templomba, a templomnak az a resze ahol a szbadito ima zajlott tele volt legyekkel, mindent elleptek, retegesen volt a legy a szonyegen, a padokon is. Azt mondjak, hogy Belzebub a legyek ura. Abban a templomban nem lehet kinyitani az ablakokat, egy ajto van es az is zarva volt. annyi legy nem mehetett be es minek is ment volna? Ez olyan furcsa. Mivel lehet magyarazni? ti mit tudtok errol? Ez nem igazolja azt, hogy az okkult dolgokkal talan megsem ajanlatos foglalkozni es hogy a keresztenyeknek igaza van?
"Ez telen volt, minusz fok volt a templomban is futes hianya miatt."
Ha bent valóban mínusz fok volt, akkor kint még hidegebbnek kellett lennie. Nem vagyok biológus, de nehezen tudom elképzelni, hogy fagypont alatt repüljenek a legyek, vagy akár csak életben maradjanak.
2014. ápr. 28. 11:49
12/21 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Eppen ezert keresem arra a magyarazatot, hogy tenyleg termeszetfolotti dologrol van-e szo? Egyaltalan nem hiszek en ebben, de hogy a sajat szememmel lattam nagyon ledobbentem...
2014. ápr. 28. 15:07
13/21 anonim válasza:
Ööö... Nemrég még azt írtad, hogy:
"masnap mikor valamiert bementek abba a templomba"
Most akkor ők voltak, vagy te is ott voltál, vagy az egész egy álateista/álagnosztikus kamuírása a spiritiszták kiutálására? Rossz próbálkozás. Főleg, hogy sok spiritualista maga állítja, hogy Istennel beszél. Akkor vagy mindenki hazudik vagy tévedik, vagy mégsem olyan rossz az a hit(a helyes válasz mellékesen az első).
2014. ápr. 28. 19:45
14/21 A kérdező kommentje:
Igen ott voltam, azért írtam azt, hogy amikor ők visszamentek stb.., mert engem később hívtak fel telefonon, hogy nézzem meg. Komolyan mondom, addig ha csak mondták volna, nem hittem volna...de hogy a saját szememmel láttam, már teljesen más. De most ne azt vitassuk, hogy kinek van igaza, hanem azt, hogy ez hogyan történhetett meg???
2014. ápr. 28. 20:39
15/21 anonim válasza:
Mivel te sem hitted volna el, ha nem saját szemeddel látod, engedd meg, hogy én is kételkedjek benne. Máskor vigyél legalább egy légycsapót is, és viszgáltasd be az elejtett legyet, hogy ugyan milyen fajhoz tartozik, ami ellentmondva minden józan észek és természettudományos törvénynek, mínuszokban is röpköd, vagy urambocsá' "rétegesen" lepi el a szőnyeget.
2014. ápr. 29. 14:02
16/21 A kérdező kommentje:
Szerinted oda mertem menni? Azt hittem sokkot kapok! Amúgy meg olyan kommenteket NEM kérek akik csak össze-vissza irogatnak és nincs bennük seemiféle nyitottság a vallások és természetfeletti dolgok iránt!
2014. ápr. 29. 15:24
17/21 anonim válasza:
Lehetnek ilyen jelek, nem zárható ki hogy így van.
Én is tapasztaltam már hasonló dolgokat. (nem konkrétan legyekkel)
2014. máj. 9. 02:09
18/21 anonim válasza:
Ez a kamu-sztori ott vukott meg, hogy Belzebub nem a "legyek ura" ez csK egy tipikus zsidó-keresztény ferdítés. Belzebub "ura mindennek, ami a levegőben van" Tehát az "Ég ura". Semmi köze a legyekhez.
2014. máj. 15. 10:51
19/21 A kérdező kommentje:
De akkor a legyek ura is...
2014. aug. 21. 08:01
20/21 anonim válasza:
A gyógyító is istenhez fohászkodik! Én jós vagyok, és az égiektől kapom a támogatást. Szerintem sötét mágus volt, vagy boszi. Nem vagyunk ördöngősek! Az egyház és az ezotéria nem áll távol egymástól. Ezt kérdezd csak meg a paptól! Az számít mi van a szívünkben, és ha az Jézus akkor jó úton haladunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!