A régi házunkban elég furcsa jelenségek történtek!
Mitől lehettek ezek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Egy nagy városból költöztünk egy kis faluba én ekkor 3 éves lehettem én nem emlékszem semmire.A családtagjaim meséltek pár dolgot hogy mik történtek a házunkban,pedig eddig ők sem nagyon hittek ebben: bátyám azt mondta furcsa fényjelenségeket láttak anyával azt mondta ez "rohangált" a falon és kint pedig még csak vihar sem volt,még azt is mondta hogy sokszor hideg fuvallatot érzett a szobájában,néha mintha valaki "elrepült" volna felette és folyamatosan azt vérezte hogy valaki figyeli őt.Állandóan hideg volt az egyik szobában.Anyukám azt mesélte hogy amikor egyedül volt otthon akkor a konyhában a törülközőtartó magától lassacskán levált a falról,mintha valaki húzná pedig eddig olyan szilárdan ott volt,meg is ijedt aztán mikor le akarta volna venni akkor pár perc múlva nem lehetett elmozdítani a falról.Azt is mondták,hogy esténként állandóan kopogásokat hallottak a padlásról mintha valaki dübörögne,nagyon féltek.Barátnőm most mondta el hogy nagyon félt mindig is lejönni hozzánk,mert félt attól a háztól és a mostani lakók is nagyon furcsa dolgokat tapasztaltak,ők is nagyon félnek például olyat látnak mintha valami árnyék kint sétálna a kertben pedig nincs ott senki.Azt még hozzá kell tenni hogy egy nőtől vettük meg a házat,eléggé titokzatos furcsa volt a szüleim elmondása alapján, akinek a férje lehet hogy ott halt meg,mert amikor kiköltözött a házból apukám látta, hogy mintha valakinek integetett volna a kertben mintha elbúcsúzna valakitől, nem is volt ott senki,és apukám is nagyon megijedt.Egyik barátom is azt mondta hogy amikor elsétált emellett a ház mellet,kirázta a hideg,mostanában elég furcsa álmaim voltak a házról. Bocsi hogy ilyen hosszú lett! NAGYON ÉRDEKELNE A VÉLEMÉNYETEK. Üdv: 16/L
Azért mert mostanában elég sokat gondolok erre és valljuk be nem igazán szokásos legalábbis nekem nem eddig csak filmekben láttam ilyet.Ja és mert tudni szerettem mi lehetett ennek az oka.Röviden ennyi!
2014. ápr. 16. 16:50
13/19 anonim válasza:
Ilyen dolgok csak akkor léteznek ha hiszel bennük. Egyszer eszedbe jutott milyen ez a ház és akkor befészkelődött a fejedbe a gondolat. Ez már gy elég ragájos dolog megfertőzted a családot és íme kész a kísértet járta ház. Én nem hiszek bennük egyszer sem kísértettel. Volt egy japán csávó, jött Magyarországra munka ügyben. Elszállásolták egy szállodában ami azelőtt gyerek kórház volt. Másnap megrémült hogy halott gyerekeket látom t az éjjel.
1.lehetőség szellemek tényleg léteznek és mivel hisz bennük, meg is kísértették.
2.lehetőség valaki mondta neki hogy kórház volt csak elfelejtette. De tudat alatt ott mászkált benne a gondolat. Ez az egyetlen racinális magyarázat, én szkeptikusként ebben hiszek. De soha nem lehet tudni. 😉
2014. ápr. 19. 10:11
14/19 anonim válasza:
Bocsi az elgépelt szavakért de a telefonom automatikusan kiegészíti és nem mindig veszem észre.
2014. ápr. 19. 10:13
15/19 A kérdező kommentje:
Nem én "fertőztem" meg a családot pont hogy nekem mondta anyukám apukám és a bátyám.Én abban hiszek hogy ezek nem emberi szellemek nem hiszek a halál utáni életben ezek démonok lehettek.Azért köszönöm a válaszodat!
2014. ápr. 26. 20:45
16/19 anonim válasza:
nem semmi, engem a történeted a démonok között című horror filmre emlékeztett, persze ne értsd félre nem azt mondom hogy nem hiszek neked, csak nekem kicsit döbbenetes hogy a valóságba létezhet ilyen, de ezekszerint igen. valami halál esett történhetet a házba az tuti, de viszont dicséretre méltó vagy, bátor és erős, kitartó hogy egy ilyen házban tudsz élni, (de komolyan minden tiszteletem)
2014. nov. 26. 17:09
17/19 Legoman válasza:
Mivel írtad, hogy egy férfi integetett a kertben, ez inkább maradvány jellegű kísértésre utal.
Ez annyit tesz, hogy egy emlékkép maradt itt, ami újra, és újra lejátssza magát, akár van ott valaki, akár nincs. Akár változik a helyszín, akár nem, ez a kép ismétli magát.
Az elmondásaid alapján én még egy szellemre is tippelnék. Szóval egy intelligens kísértésre is.
De nézz utána a dolgoknak rendesen, és utána vond le a következtetéseket.
2015. jún. 22. 20:17
18/19 szittya15 válasza:
Vélhetően egy létsíkok közötti szellem-lélek okozza a problémákat és szeretne segítséget kérni az anyagi sík elhagyásához, mivel ennek lehetősége, csak a halála után 40 napig marad nyitva. Amennyiben valamilyen okból itt marad az idő leteltét követően, csak "segítséggel" tudja elhagyni ezt a síkot és folytatni a karmáját. Kérjetek hozzá értőtől segítséget.
2019. jan. 31. 19:37
19/19 anonim válasza:
Úgy gondolom, leányom, igazat írsz, tehát összességében valós tapasztalásokról van szó. Léteznek ilyen jelenségek és túl mutatnak a profán tartományon, a profán (tudományos) érzékelési szférán.
A tiszta élet a legjobb gyógyszer, azoknak, akik tiszták, félniük nem kell. Ennyit tudok mondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!