Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen viszonyban van egymássa...

Milyen viszonyban van egymással a sátánizmus és a nácizmus?

Figyelt kérdés
Vannak-e közös vonások stb.? Ha igen, akkor mik?

2014. márc. 24. 19:02
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

"de olyan kiemelkedő alakot, mint Ron Hubbard"

óriási zavarodottságot érzek az elmédben ifjú padavan!!! :))))

- :-) Valahol mégis Ron az én emberem, mert Rontól tanultam a legtöbbet.

Olyan tudást kaptam Ronon keresztül, amivel ezt az univerzumot vagy át tudom alakítani vagy fel tudom számolni.

Nem tudok mást mondani.

"...én sosem voltam ember."

(idézet egy előadásából)

Szabadfordításban:

"már gyermekként néztem őket, olvastam a gondolataikat és mikor előjöttem ezekkel a dolgokkal, rájöttem hogy jobb lesz hallgatnom mindezekről.

Nem értették és csak néztek rám.

Akkor kezdett érdekelni, hogy mi is történt velük, akkor kezdtem kutatni az embert, hogy ki ő és hogy mi történt vele és az egész életemet erre tettem fel."

2014. márc. 26. 14:07
 32/41 anonim ***** válasza:

Ha már valaki ingyen reklámot biztosít nekünk pontosítanék a sületlenségein.

-A spirituális sátánizmus teljesen, minden szinten zsidóellenes.

Viszont minden emberi fajt elfogad és tisztel.

-Fölösleges a kettőt külön említeni, mivel ugyanazt takarja a nemzetiszocializmus és a spirituális sátánizmus. Előbbi a politikai megnyilvánulása az utóbbinak.

-A nácik se voltak mindenkit gyűlölő szörnyetegek, ahogy mi sem vagyunk azok.

Amíg az amerikai fekete katonák még egy asztalnál se ehettek a fehérekkel, a 3. Birodalom oldalán harcoló afrikaiakat egyenrangúként tisztelték, ahogy a tibetieket, indiaiakat, japánokat, arabokat és az európai népeket is mind. Miért is csatlakoztak ennyien önként (+200 finn zsidó is, páran még vaskeresztet is kaptak) ha mindenkit gyűlöltek a gaz nácikok?

2014. márc. 27. 12:47
 33/41 anonim ***** válasza:
A kettőnek semmi közük egymáshoz. A nácizmus a nemzeto szocializmus a politikai jobb és bal oldal kombinációja szélső jobbá változtatva, a sátánizmus a bibliai sátán imádata. Semmi közös nincs bennük.
2014. márc. 27. 16:58
 34/41 anonim ***** válasza:

32# Azért te is írtál pár sületlenséget :-)

"Fölösleges a kettőt külön említeni, mivel ugyanazt takarja a nemzetiszocializmus és a spirituális sátánizmus"

Nem, nem ugyanazt akarja, ne mossátok már össze . Már milliószor leírták : először is egy náci ateista, nem hisz semmilyen sátánban, másodszor a nemzetiszocializmus egy egész fajt vagy népet akar felemelni, nem csak saját magával foglalkozik mint a sátánisták . Ezek igen lényeges különbségek és jó lenne ha megtanulnátok !

"a 3. Birodalom oldalán harcoló afrikaiakat egyenrangúként tisztelték, ahogy a tibetieket, indiaiakat, japánokat, arabokat"

Ez azért nem igaz :-) Az a pár fekete és arab aki a németek oldalán harcolt, úgymond golyófogók voltak . Sőt a németek még a velük szövetséges japánokat se kezelték velük egyenrangúaknak . Egyfajta tettetett udvariassággal viszonyultak hozzájuk, minthogy a japánok is ugyanígy kezelték a németeket, mert akkoriban ők lenézték a fehér embert és az egész háborús propagandájukat is erre építették . Az egyetlen kivétel a tibetiek voltak, akiket valóban tiszteltek a spiritualitásuk miatt .

Abban az időben még zsidók is szolgáltak a Wehrmachtban (összehasonlításképpen az akkori Magyar Honvédségben egy zsidó származású katona nem volt), sőt némelyikük még tiszti rangot is kapott, persze a származásukat nem nagyon hangoztatták .

2014. márc. 27. 20:06
 35/41 A kérdező kommentje:

Az egész náci háttérhatalmi cuccnak a lényege egy "szakrális-teokratikus-politikai" törekvés,

"Shambala árja királyságának“ felállítása élén egy imperátorral,

egy kb. 2 kasztból álló világbirodalom felállítása.

melyben - mi mindannyian - vagyunk a "nép" (=a "volk"/ a „senkik“/a „haszontalan evők“) és rajtunk kívül és felettünk vannak a "mesterek kiszolgálói" (=a kevés számú felső kaszt) ...

...és a „rendszer istenei“ ismét csak láthatatlanok.

Azok mindig láthatatlanok.

Az eljövendő „Német és Római (típusú technomán) Birodalomban“

-helyettünk gondolkodnak

-állandó programot adnak nekünk

-irányítanak (elhülyítenek/elbutítanak) bennünket

-megvalósul egy brutális HIERARCHIKUS rend

-előtte ránkszabadítják az összes okkult szemetet.

(Agyak a tartályban és megy a varázsszínház.)

-Mi történt velük? Miért teszik ezt?

-Az idők során aberrálódtak és az aberrációik hatására teszik mindezt. Aberrálódtak.

Hitlerék egyébként baloldaliak voltak, pontosabban baloldali demagóg eszméket képviseltek; a baloldal munka nélkül lévő munkásait építették be a rendszerükbe.

Hitler egy hipnotizált sudra (?!) lehetett (a kisember, mint „vezér“), végig volt mögötte egy őt kontrolláló okkult erő (OTO - Dietrich Eckardt - eljövendő Skynet vagy valami ilyesmi); Hitler egy tipikus kisember volt, aki kezdetben egyszerűen csak be volt rágva a bürokráciára és arra, hogy nem működött semmi a társadalomban.

Dietrich Eckardt: „Nevelő célzatú beszélgetéseim Adolf Hitlerrel“ . Olyan lehetett mellette Hitler, mint a „taknyos kölyök“.

Hitler nagy valószínűséggel egy balek volt. (A saját belső vágyai és indíttatásai miatt válhatott balekké. Ki tudja?)

( Chaplin is így ábrázolja)

....----------------------------------------------------------------.......

A problémáink talán valamikor az idők kezdetén kezdődtek... nagyon nagyon régen.

A problémáink kezdetéhez kapcsolódó események (lehetnek / talán):

-A bibliai nyelvzavar kezdete, amikor „isteni hatásra“ szétszórattunk és azóta nem értjük egymást. (ez egyfajta későbbi utalás lehet... ami valamennyire félre van értelmezve napjainkban... mint oly sok más (?!) )

Kapcsolódó anyag lehet (a fentebbihez): „Lucifer leesésének mítosza“. Nem, nem így.

Így:

Lucifer homlokán lévő (gyönyörűségesen szép) „ékkő“ leesése. (ami egy nagy titok (?!) )

Ez talán egy kulcsmotívum... a szabadkőművességhez kapcsolódó ezoterikus tanításokban gyakran utalgatnak rá. (kiemelten fontos esemény lehet)

Bennem ez úgy idéződik fel (ha nem csak képzelgek), hogy zuhan lefelé ez a csodálatos és teljességgel elbűvölő valami, és én is zuhanok vele, de nem érdekel a zuhanás, mert közben egyre csak nézem.

... és ez talán egy nagy titok. (?!)

((gyerekfejjel átéltem azt, hogy a „magasságból, a fényből“ (valami ilyesmi) hirtelen (szinte) belezuhantam a testbe (=ebbe a testbe)... és csak lestem, hogy most mi van..))

...leesünk és itt vagyunk a világokban... az anyagban... és egyszerűen nem működünk.

Itt vagyunk a világtojásban. A világtojáson belül. ... A világtojás héja az uroborosz, belül pedig fény van. Mi vagyunk azok.

Ne gondolkozzatok néhány ezer évben, mert semmit sem fogtok (úgy) megérteni.

((Gondolkozzatok eónokban (EON : ismerős? kinek fizeted a villanyszámlát?), gondolkozzatok világkorszakokban ... ahogyan az ősi időkben is gondolkodtak (vagy gondolkozhattak).

Ahogyan mindig is mondtam:

ISTEN AZ INTEGRÁCIÓ LEGMAGASABB FOKA.

NEM MEGÖLNI KELL EGYMÁST, HANEM MEGÉRTENI.

A tudással lehet élni és visszaélni is... és lehet agyondogmatizálni is a tudást. Nem a tudás tehet róla, ha visszaélnek vele.

Biblia: „ISTENEK VAGYTOK MIND“ - de legalábbis „kíváncsi istenrészecskék“ (=majdnem istenek).

((( Talán külön-külön majdnem istenek vagyunk... együtt talán maga ISTEN vagyunk, de legalábbis hozzá hasonló.)))

Itt van ez a rendszer, amiben vagyunk. Itt semmi egyéb sincsen, mint energia / energiák / energiaáramlások.

Jelenleg kaotikusak a (mentális) alakzataink = a tevékenységünk káoszt (=rendezetlenséget) generálnak.

Valaki teremt valamit... én mondjuk vele szemben teremtek valamit (én sem vagyok kivétel), erre az energiáink (=amit az előbb teremtettünk) elkezdenek kaotikusan örvényleni.

Lehet, hogy mindketten jót akartunk és mégis ez lett belőle. (Nem az erősebb győz.. az erősebb talán jobban beleköti magát a rendszerbe a belőle kiáramló (vak / félvak) erő által.)

Itt minden energetika és itt a megértés kulcsa az energetika(i jelenségek/áramlások stb.) megértése.

Itt vagytok egy majdhogynem virtuális térben... valamilyen szinten csapdában vagytok... nektek kell

megoldanotok a problémát... és képesek is vagytok megoldani a problémát.

Az uroboroszon túl is van világ, de itt minden erőfeszítéssel szemben van egy ellenerőfeszítés.

Mert ez kb. egy „kísérleti terület“.

Árad rátok az ellenerőfeszítés - azért, hogy próbára tegyen benneteket... ne menjetek vele.

Bontogassátok csak a szárnyaitokat, mert eljöhet az idő, hogy fel fogtok repülni.

Aki nem a repülést választja, az nagy valószínűséggel a matematikai alapú és elvű börtönt választja.

Eljöhet az idő, hogy itt minden matematikai elvűvé válik és az emberből (valamilyen szinten) eltűnik az „isteni elme“, a színes, a szép, a teremtő .... és akkor az ember kővé lesz.

A leggonoszabbjaitok kerülnek először szimbiózisba a gépekkel, utánuk (talán) a gépek fogják adni a DEVOLÚCIÓ eggyel alacsonyabb fokát.

Ebben az univerzumban, minden, ami képes az örömre, párosan jelenik meg.

Ebben az univerzumban boldogtalan minden, ami páratlan.

A Kezdet csupa páros „számot“ generál. (és soha semmi egyebet nem generál, mint párokat) (...mert csak így maradhat teljes)

Mindennek, ami páratlan: hiányzik a másik fele.

E felett az univerzum felett ez az értelmezés nem feltétlenül érvényes - de itt igen.

Amit írok, abból kizárólag az tartozik rád, amit igaznak érzel.

A többit hagyd figyelmen kívül.

2014. márc. 28. 01:03
 36/41 A kérdező kommentje:

32:

Elvi szinten viszont abban igazad lehet, hogy van valami furcsa bolygóközi parazita, ami eszi a Földet.

Talán mi vagyunk

"a virág, melyet titkos féreg foga rág".

Van egy hihetetlen lelketlenség és az cseppet sem emberi.

2014. márc. 30. 01:43
 37/41 anonim válasza:
Annyi eszed van amennyi látszik...Amúgy vedd meg Hitler könyvét és megtudod.
2014. máj. 5. 23:21
 38/41 anonim ***** válasza:
Elég családias a viszony. Először volt a sátánizmus, ebből született a nácizmus, ebből pedig a mai spirituális sátánizmus.
2014. nov. 13. 21:14
 39/41 anonim válasza:
Na és Dietrich Eckhart mennyre volt hiteles író, és mennyire egy megélhetési hülye, aki azt adta a népeknek, amit hallani akartak?
2015. jan. 7. 18:13
 40/41 anonim válasza:
Nos, aki úgy gondolja, hogy a nácik keresztények voltak, azok nagyon tévednek, ehhez kívánok hozzászólni. A nácik a kereszténységet is üldözték, mivel az is izraelita találmány. Az, hogy Hitler istenről beszélt, azt a nép kedvéért tette, mert akkoriban a németek egy része igenis hívő ember volt. A nácizmus új vallást akart központosítani, ezért is üldözte a keresztényeket.
2020. márc. 7. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!