Milyen viszonyban van egymással a sátánizmus és a nácizmus?
Ez tudatos vagy kényszeres (automatikusan megjelenő) cselekvés nálad? Komolyan érdekel."
Én tudat-alatt és felett is érdeklődöm irántad(automatikusan.)Írj privit.:)
"Vannak-e közös vonások stb.? Ha igen, akkor mik?"
Egyik csűrhe ostobább, mint a másik :D
"Az SS sapkán a halálfej a tibeti „védelmezővé“ avanzsált disznófejű és egyéb istenek jele"
Ez nem igaz, a "totenkopf" egy ősi porosz hadi jelvény, semmi köze Tibethez .
Anna
IfjúSátán A Legjobb válaszadó: Csak a fórum szűnt meg a SoE még meg van. [link]
A fórum szűnt meg. Nem vagyok biztos benne, de szerintem azért, mert egy ingyenes fórumos webszerveren volt rajta,
(ezen: [link] ) és sértette a szabályzatot az ottani erős antiszemitizmus, fajgyűlölet valamint keményen ment a cenzúra.
Gondolom valakinek elege lett a csomó beszólogatásaikból, okoskodásukból és bejelenthette... (Mivel mindenkit lezsidóztak aki egy kicsit is kétkedni mert, illetve töröltek normális hangnemben megírt a vallásukkal szemben szkeptikus üzeneteket.)
De mondom ez csak az én elméletem. Azt hiszem ez a legvalószínűbb...
A sátánizmusnak nincs sok köze a nácizmushoz, viszont az okkultizmusnak igen sok köze van. Heinrich Himmler óriási pénzt és energiát fordított erre. Tibettől kezdve az ógermán mitológián át mindenhol kutatta felsőbbrendűségük forrását és bizonyítékait. A boszorkánykultúrát is kutatta és gyűjtötte a fellelhető anyagokat. Pl többeközt az SS jelképet is az ógermán mitológiából kiemelt SIG-rúna kettőse alkotja. Az SIG-rúna a Napot a győzelmet a tudást és még jó pár dolgot jelent. Összességében az okkultizmusból és az ősi máglyákból merített erőt és keresett visszaigazolást a a felsőbbrendűségre és valamiféle jogosítványt a világ germanizálására. Ez így talán elég forgatókönyvszerűnek tűnik, de ezek igazolt tények.
Remélem tudtam segíteni!
Érdekes, hogy megszűnt a Spirits of Eridu fóruma; valószínűleg nem volt közöttük egyetértés.
(Folyton ellenteremtettek egymásnak és ezért kaotikus örvénylések = káosz jelent meg soraik között ... és mivel mi eredeti aspektusunkat tekintve csodálatos rendezettségből álló lények vagyunk , ezért nem bírták a káoszt (vitát). )
Úgy látom, a Spirits of Eridu-dolog nem igazán működik... persze nem csoda... most átalakulás(ok) kora van... most igazán semmi sem működik.
Vízöntő kor van, ki kellene takarítanunk Augeiász istállóját - ahogyan Herkules/Héraklész is kitakarította.
...és ezt a feladatot nekünk, magunknak kellene elvégezni (saját magunkon kezdve a dolgokat).
...
„Én imádom a szexuális mágiát szerintem nagyon pozitív rezgésű..nem kell attól félni.:) Szívesen kipróbálnám veled nyithatnánk egy kaput elrepítenélek egy másik univerzumba.;) „
-Aleister Crowley-ék lehetséges, hogy valóban akartak egy kaput nyitni (a szexuális mágiájukkal) kb. a „Piramisok Városába“ ... valószínűleg valami ilyesmivel kísérletezhetett Jack „Whitehead“ Parsons is Pasadenában (California),
ebben történetesen társa volt Lafayette Ronald Hubbard, a Dianetika / Szcientológia szervezetek alapítója is.
Ron szerintem ekkor ismerte meg alaposan és mélyrehatóan az okkult dolgokat, konkrétan az O.T.O. belső tanításait.
Jack Parsons (rakétatudós) aktív levelezésben állt Aleister Crowley-val, anyagilag is támogatta a vén gazembert, amiért cserébe Crowley megosztott vele egy csomó titkos tudást.
Parsons és Hubbard furcsa dolgokat csináltak Pasadenában (Babalon projekt, „Skarlát Asszony“ stb.).
Ron sokat utalgatott később is erre az okkult tudásra, de szerintem sokkal erősebb volt benne a filozófus, mint a mágus és szerette volna a vallásokat (az emberiség többékevésbé elfajult vallásait) filozófiai alapra helyezni és (újra) felemelni az embert.
Később állítólag átvették a mozgalmát és telepakolták porosz szellemű militáns- és egyéb dekadens elemekkel.
E körül nagyon nagy a zűrzavar, de én valahogy tisztelem Ronald Hubbardot, mert véleményem szerint nagyon komoly ismeretek és információk is vannak körülötte, nála.
De összességében és gyakorlatában ez a cucc állítólag brutálisan veszélyes (jelenleg) és többé-kevésbé „káros az egészségre“.
Ronnak olyan léptéke van (helyenként), amilyennel még életemben nem találkoztam - mintha nem is lenne vagy lett volna ember. (szerintem nincs még egy ilyen...)
(Pedig egész életemben igyekeztem ezeket a jelenségeket vizsgálni, de olyan kiemelkedő alakot, mint Ron Hubbard - a régi Buddhát kivéve (Gótama Sziddártát) - egyet sem találtam.)
54%:
Írd le légy szíves (akár ide) a tapasztalataidat a Spirits of Eridu-val kapcsolatban! És mindenki mást is megkérek, hogy amennyiben rendelkezik tapasztalatokkal ezzel kapcsolatban, hogy írja le (akár) ide!
Ezek érdekes társadalmi jelenségek, nem árt ha többet tudunk rólunk.
Leírhatod a szexuálmágiával (?) kapcsolatos tapasztalataidat is, ha vannak ilyenek.
Hiszek a megértésben és hiszek abban, hogy a megértés által kialakíthatunk egy élhetőbb világot is. (A mesterségesen fenntartott titok viszont mindent megmérgez. Titok, mint aberrátum / aberráló tényező.)
...
„"Az SS sapkán a halálfej a tibeti „védelmezővé“ avanzsált disznófejű és egyéb istenek jele"
Ez nem igaz, a "totenkopf" egy ősi porosz hadi jelvény, semmi köze Tibethez .
Anna
„
-Valamilyen szinten igazad lehet, de valamennyire (szerintem) nekem is igazam van.
Ezek a dolgok valahol (talán) összeérnek és találkoznak.
...
Természetesen a tibetiek dolgai mellett meg kell említenünk még a kabbalizmust, ami szintén nem semmi... és sajnos (?!) a kabbalizmus ma reneszánszát éli, különösen az USA-ban.
A kabbalizmusról, haszidizmusról nagyon sok „szépet és jót“ hallunk, de én ezeket az irányzatokat nem igazán tudom elfogadni.
A haszid szó nyelvi alapja: Ha Siddhi ... h átlényegül k-vá: ka- ká siddhi sziddi.
Mindig ez a lényeg: a siddhi, sziddi: a varázserő... a „dzsedi-erő“ jedi-erő. Obi van Kenobi (a látszólagos „jó“ mondja): „AZ ERŐNEK HATALMA VAN AZ AKARATTALANOKON.“ - ez egy kulcsmondat.
Kibővítve: A pszichikus-, boszorkány- stb. erőnek hatalma van az akarattalan bábokon, akik csak statiszták a létezés nevű játszmában. (ez egy aberrált hozzáállás a létezéshez)
Ez az összes kiválasztotti-, kiválasztottságról szóló kultusz alapja.
...és ez egy hibás alap, ami gyakorlatilag káoszt hoz létre (=kaotikus energiákat generál).
...
„IfjúSátán A Legjobb válaszadó: Csak a fórum szűnt meg a SoE még meg van. [link]
A fórum szűnt meg. Nem vagyok biztos benne, de szerintem azért, mert egy ingyenes fórumos webszerveren volt rajta,
(ezen: [link] ) és sértette a szabályzatot az ottani erős antiszemitizmus, fajgyűlölet valamint keményen ment a cenzúra. “
-A cenzúra az sosem marad ki, cenzúra nélkül semmilyen aberrátum sem maradhat fenn. Ez egy alapszabály.
A degenerált rendszerben a cenzúra tartja fenn az alapvető hazugságot. (a rendszer zárókövét, sarokkövét)
...
„A sátánizmusnak nincs sok köze a nácizmushoz, viszont az okkultizmusnak igen sok köze van. Heinrich Himmler óriási pénzt és energiát fordított erre. Tibettől kezdve az ógermán mitológián át mindenhol kutatta felsőbbrendűségük forrását és bizonyítékait. A boszorkánykultúrát is kutatta és gyűjtötte a fellelhető anyagokat. Pl többekközt az SS jelképet is az ógermán mitológiából kiemelt SIG-rúna kettőse alkotja. Az SIG-rúna a Napot a győzelmet a tudást és még jó pár dolgot jelent. Összességében az okkultizmusból és az ősi máglyákból merített erőt és keresett visszaigazolást a a felsőbbrendűségre és valamiféle jogosítványt a világ germanizálására. Ez így talán elég forgatókönyvszerűnek tűnik, de ezek igazolt tények.
Remélem tudtam segíteni!“
-Igen, köszönöm.
„Legyőzhetetlen NAP“ („Sol Invictus“ : nekem is ez volt a jelem - ezt választottam magamnak az indoiráni- / iráni mitológiából anno ... Mithra (= Mith-RA) a harcos isten alakját)
„Nincsen semmi új a (legyőzhetetlen) NAP alatt.“
„Korok új sora.“ (és a NAP marad)
A Smaragdtábla a Nap műveletéről beszél ... és az én tapasztalásom 2014 02 10.-én is ehhez kapcsolódik. (az operatio solis lehet a végső művelet : ennek is két nézete van, mint mindennek világunkban)
Az Ószövetségben Sámson (SMS Samas stb.) alakja körül is gnosztikus nap-mitológia van.
-Mi az alapvető probléma a nácizmussal és a náci típusú szellemiségekkel kapcsolatban?
-A hozzáállásukkal van alapvetően probléma! Ránéznek a világra és felteszik maguknak a kérdést:
KIT KELL MEGÖLNI-, LEIGÁZNI-, RABSZOLGASÁGBA STB. TASZÍTANI AHHOZ, HOGY A VILÁG JOBB LEGYEN?
(„római jellegű hozzáállásnak“ is lehetne nevezni)
Kit kell megölni ahhoz, hogy a világ jobb legyen? Kit / kiket kell megölni ahhoz, hogy a világban helyreálljon a „rend“?
Kit kell elpusztítani / szétverni / lerombolni ahhoz, hogy jobban éljünk?
Ez a negatív út. (aki ezen az úton jár, leválasztja magát mindenről és valójában semmiért nem vállal felelősséget. (!!!) Ezért mindig a másikban / másokban / önmaga ellentettjében látja a hibát.)
Amikor lejöttek északról ezek a kiválasztott (önkiválasztott) árják (Conan-ék), akkor az övékénél sokkal magasabbrendű ANYAJOGÚ KULTÚRÁKKAL találkoztak.
Szétvertek mindent, amit csak bírtak és a társadalmak arculata megváltozott.
A német demagógia pl. azt nem érti meg, hogy a zsidó (régi zsidó ?!) a németnek az „esze“. Szétszakadtak ezek az „árja“ törzsek - pontosabban kasztok / szellemi kasztok ... igyekeznek egymásnak - ahol csak lehet - keresztbetenni, holott valójában együtt kellene működniük. (?!)
(Valamikor rég lehet, hogy (esetleg) egy nagy és virágzó társadalmat alkottak. Persze ez nem biztos, hogy így van. De lehetett esetleg egy komoly és működő társadalmuk, ami később szétesett és megnyilvánultak az önpusztító- / önfelszámoló elemei.)
...
„Összességében az okkultizmusból és az ősi mágiákból merített erőt és keresett visszaigazolást a a felsőbbrendűségre és valamiféle jogosítványt a világ germanizálására.“
-ÖNIGAZOLÁS! Mindig ezt keresik (akik aberrálódnak szellemileg)... keresnek egy önigazolást, feloszták a világot „germánokra“ és „nem germánokra“ ..... „zsidókra“ és „népekre“ (gojim) stb. stb., utána csodálkoznak, hogy az egész világ arculata megváltozik velük szemben.
Ezek a hozzáállások egyszerűen nem működnek. (!!!) ..és ezek a hozzáállások MINDIG (előbb-utóbb) visszaütnek arra, aki azonosul velük.
Vizsgálhatják a mágiát - azért, hogy keressék a kibúvót ez alól - sohasem fognak találni semmit. Bizonyos dolgokat lehet, hogy valamilyen szinten át lehet másokra, pl. a közösség „alacsonyabbrendű tagjaira“ hárítani, de hosszútávon nagy valószínűséggel visszaütnek ezek a dolgok.
NEM MEGÖLNÜNK KELL EGYMÁST, HANEM MEGÉRTENI.
NEM SZOLGASÁGBA KELL TASZÍTANUNK EGYMÁST, HANEM FEL KELL EMELNÜNK EGYMÁST.
EZ A TEREMTÉS A MI TEREMTÉSÜNK ÉS ENNEK A TEREMTÉSNEK MI VAGYUNK AZ OKOZÓI - KÖVETKEZÉSKÉPP A FELELŐSSÉG IS A MIÉNK EZÉRT A TEREMTÉSÉRT.
NEM KELL SENKIT MEGÖLNI, AHHOZ HOGY A VILÁG JOBB ÉS ÉLHETŐBB HELY LEGYEN.
ITT VAN AZ EGÉSZ UNIVERZUM, EL LEHET INDULNI, VAN BENNE MINDENKINEK HELY.
AZ EMBER LERAGADT AZ IDŐNYOMON ÉS ABERRÁLÓDOTT; MEGÉRTÉSSEL, TUDÁSSAL FEL KELL SZÁMOLNUNK EZEKET AZ ABERRÁCIÓKAT ÉS TOVÁBBMENNÜNK.
ELŐTTÜNK VAN AZ EGÉSZ KOZMOSZ, UNIVERZUMOK VANNAK ELŐTTÜNK.
NEM EGYMÁS ELLEN KELL HARCOLNUNK, HANEM A TEHETETLEN ANYAGOT KELL AZ URALMUNK ALÁ HAJTANUNK.
EZ A KOZMOSZ AZÉRT LETT LÉTREHOZVA, HOGY AZ EGÉSZET BEJÁRJUK.
A TUDÁS AZT AKARJA, HOGY MINDENKIÉ LEGYEN.
AKI A TUDÁST VISSZATARTJA, MEGROHAD ANNAK A KEZEI KÖZÖTT.
SOK MINDEN VAN MÉG ELŐTTÜNK.
SOK ÓCSKASÁGOT CIPELÜNK, DE AMI VALÓBAN SZÁMÍT, AZ ELŐTTÜNK VAN.
"54%:
Írd le légy szíves (akár ide) a tapasztalataidat a Spirits of Eridu-val kapcsolatban!"
Rendben Súr leírom! :)
Szerencsére nem sokáig voltam a fórum tagja. Az egész soe tényleg nagyon negatív ahogy te is írtad öljünk meg pusztítsunk el mindenkit érzetű szekta. ( keresztényeket összemosták a zsidó vallással szóval tele van baromságokkal)
Pusztító rituálékat folytattak a zsidók ellen.
Valójában csak kérdeztem pár dolgot erre nekem támadtak leostobáztak és lezsidóztak.(nem vagyok az!)
Ha valaki kimeri írni a véleményét azt cenzúrázzák vagy törlik szóval eléggé nem tetszett ez az egész soe.
A meditációk és mágia miatt kezdtem el érdeklődni az oldalon.
Amúgy nevezhetnénk enkinizmusnak mert nem sok köze van a valódi sátánizmushoz. no comment..
A szexuál mágiát Egyiptomban( egyiptomi vallás is érdekel) is művelték és már írtam róla neked privátban. :)
Így van Súr rezegjünk pozitívan!
"de olyan kiemelkedő alakot, mint Ron Hubbard"
óriási zavarodottságot érzek az elmédben ifjú padavan!!! :))))
Pusztító rituálékat folytattak a zsidók ellen. “
-A zsidók pedig ellenük. (...vagy az általuk irányított keresztényekkel ellenük) ...és a Föld káoszba fullad... megjelenik a pokol... és mindenki a másikra mutogat...
„A szexuál mágiát Egyiptomban( egyiptomi vallás is érdekel) is művelték és már írtam róla neked privátban. :)
Így van Súr rezegjünk pozitívan!“
-Titok van bennetek.
.............
A mágikus tudás elrejtett dolgairól: (csupa nagybetűvel kellene írnom)
A férfi a mágikus akarat hordozója.
A nő a férfi akaratának megnyilvánítója.
A férfi által hozott posztulátum a nő által valósul meg a világban.
Ehhez szükséges a férfi és a nő közötti összhang.
Ez az egyik titok, amit rejtegetnek.
.......
Az okkult ellenerőfeszítés az általam fentebb leírt jelenségsor megvalósulását igyekszik már nagyon-nagyon régóta gátolni.
Ezt szabotálják, ezt igyekeznek megakadályozni.
Talán ez lenne az élhetőbb, normálisabb világ (realitás) kulcsa is.
Egyedül erőtlenek vagytok, de ha integrálódtok, lehet hogy legyőzhetetlenek vagytok.
NEM MEGÖLNI KELL EGYMÁST, HANEM MEGÉRTENI.
A GYŰLÖLET A HÁTTÉRHATALOM ÉRDEKE ÉS ELLENETEK IRÁNYUL.
A „NAPI SZEMETET“ A HÁTTÉRHATALOM ZÚDÍTJA RÁTOK.
KAPTOK:
-SPIRITUÁLIS SZEMETET
-MENTÁLIS SZEMETET
-GAZDASÁGI SZEMETET.
AZÉRT KAPJÁTOK, A NAPI SZEMETET, HOGY ALACSONYABB REZONANCIÁN MŰKÖDJETEK TŐLE.
Azért kapjátok meg tőlük a „napi szemét rezonanciákat“ hírek formájában, mert ők egyszerűen nem bírják elviselni a ti magasabb rezonanciáitokat (és ez ellen valamit tenniük kell).
TI VAGYTOK A KEZDET, DE A KÁOSZ AZ NEM TI VAGYTOK - AZ AZ IDŐK SORÁN ÚGY KELETKEZETT.
KEZDETTŐL FOGVA JÓK VAGYTOK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!