Tudtok ilyen helyekről Budapesten?
Nem egy buta tizenéves vagyok,hanem egy fogadást szeretnék megnyerni és úgy döntöttem, csalok egy picit :)
Tudtok olyan helyekről Budapesten,ahol állítólag temészetfeletti dolgok jelenlétét lehet érezn,vagy valamilyen természeteletti dolog történt,esetleg ami sátánista szertartások helyszínélül szolgált,stb...
Nem, mert ilyen nem létezik.
De ha néhány kihalt ház teli drogossal és csövessel vagy gyilkosággi helyszínek megfelelnek akkor hajrá.
Illetve van pár kis erdős rész, ami este elég ijesztő lehet (hiszen tudat alatt belénk nevelték ezeket)
Ezt hogy érted? Ugye ez most nem egy troll válasz akar lenni? Mert szeretem őket és viccesek is,csak ha nem segítetek nem tudom megnyerni a fogadást,akkor pedig eléggé meg fogom szívni :D
Ezért kérlek,segítsetek! :)
Köszi :)
azt írtad, hogy: "úgy döntöttem, csalok egy picit"
Egy elhagyott helyre azt mondod, hogy az.
Tudok ajánlani egyet amire hazudhatod.
pl itt: [link]
a kép régi, azóta a kerítés meg minden más eltűnt, csak szemét és az a sok elhagyatott valami van, gyakran járok erre... nappal sem néznék be oda.
illetve a túl oldalt van még 1 üres ház, az sem utolsó..
1.-s számmal jelölt az ami az előző képen is látható
a 2.-s számmal jelölt pedig a mellette lévő másik elhagyatott ház, mellékesen megjegyzem, este a prostik ott szoktak állni a ház előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!