Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Itt a bizonyíték a jövőbelátás...

Itt a bizonyíték a jövőbelátásra és a telekinetikus erőkre? Egy angol férfi előre tudta, hogy megnyeri a lottót?

Figyelt kérdés

Eddig a tudós társadalomnak ezt nem nagyon sikerült bizonyítani, de most a világ előtt, megjelent egy férfi, aki úgy nyert lottót, hogy előtte nap, már megmondta mindenkinek, milliomos lesz.

[link]

2014. márc. 21. 11:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszíró!

Lehet ezeknek a szkeptikus embereknek magyarázni, hogy a megérzés, az milyen, itt egy példa, híradóban bemutatva, de még ez sem elég.

Tipikusan a fától nem látom az erdőt, szindróma, ezeknek még az sem lenne bizonyíték, ha ők nyernék, úgy meg, hogy előtte , pl megérezték, vagy megálmodták a nyertes számokat.

2014. márc. 21. 13:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

tegnapelőtt 13:24

Minden csak a véletlen müve,nem kellene beleképzelni nemlétező dolgokat!

2014. márc. 23. 09:41
 13/22 anonim ***** válasza:

"Látszik, hogy nem volt még részed igazi megérzésben. Az egészen más."

- Látsizk, hogy nem látod a különbséged megérzés és jövőbelátás között.

2014. márc. 23. 10:32
 14/22 anonim ***** válasza:

"Lehet ezeknek a szkeptikus embereknek magyarázni, hogy a megérzés, az milyen, itt egy példa, híradóban bemutatva, de még ez sem elég.

Tipikusan a fától nem látom az erdőt, szindróma, ezeknek még az sem lenne bizonyíték, ha ők nyernék, úgy meg, hogy előtte , pl megérezték, vagy megálmodták a nyertes számokat."

- Tudod, kit nevezz szkeptikusnak okoska. Tudom jól, mi a megérzés.

Hallottad egyszer is a nyertest arról nyilatkozni, hogy a jövőbe látott vagy telekinetikus ereje van? Nem, mert annál azért józanabb.

Bejelentette, hogy nyerni fog: ezzel csak egy népszerű TV-sorozat szófordulatát ismételte csak el (ugyanaz a vezetékneve, mint a sorozat főhősének).

De oktass csak ki...

2014. márc. 23. 10:47
 15/22 A kérdező kommentje:

hallottam, okoska, képzeld rajtam kívül sok száz millió ember látta még, a tv-nek köszönhetően.

itt el is ismerte, hogy előtte nap már tudta, hogy nyerni fog.

tessék, annyiszor nézed meg, amennyiszer akarod, és nyert, mert tudta, hogy azokat a számokat fogják kihúzni.

letagadni nem lehet, ott van, még le is adták.

talán irigy vagy rá?vagy nem is értem a válaszod, mit nem lehet ezen elismerni?

2014. márc. 23. 10:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért teszel fel egy kérdést, ha csak egyfajta választ tartasz elfogadhatónak?

Vezesd le nekem személyeskedés nélkül, miért is bizonyíték ez "a jövőbelátásra és a telekinetikus erőkre", illetve mi alapján nevezhető tudásnak az, hogy reménykedett a nyereményben. Én már megtettem a magam véleményével kapcsolatban, most rajtad a sor.

2014. márc. 23. 11:00
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
11:00 jól mondod
2014. márc. 23. 12:40
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem reménykedett tudta, előre mondta a munkatársainak, hogy nyerni fog.

Itt a bizonyíték, de ő meg is nyerte.

Azért mert kevés ember rendelkezik ilyen képességgel, nem kell irigykedni.

Ő alá is támasztotta, hidd el a kollegái sem tudják hova tenni, ezt már máshogy nem lehet bizonyítani, azzal bizonyította amit mondott hogy milliomos lesz, hogy megnyerte a lottót.De hogy milyen technikával előre látta a jövőt, megérzése volt, esetleg, befolyásolni tudta melyik számokat húzzák ki, ezt már nem fogja elárulni.A lényeg, hogy nyert, ezzel az állítását, miszerint előre tudta hogy milliomos lesz másnap a lottóval ő igazolta.

Tudom, a szkeptikus oldalnak, minden ilyen dolog hihetetlen, de azt hogy miként bizonyította nem akarom már 20adszorra leírni.

2014. márc. 23. 13:10
 19/22 anonim ***** válasza:

Hogy milyen a valódi megérzés?

Egyszerűen tudod, mi fog történni, mintha már megtörtént volna, és csak emlékeznél rá. Ugyanakkor ezen magad is nagyon meglepődsz. Nem kapcsolódik vágyakhoz, így leginkább egy objektív emlékhez tudom hasonlítani.

Velem néhány alkalommal fordult elő ilyen, és be is igazolódott minden alkalommal. Volt köztük olyan, aminek a matematikai valószínűsége nem volt elhanyagolható, de olyan is, aminek szinte nulla.

Lehet a véletlennel példálózni, ugyanakkor az már nem véletlen, hogy "rátör" egy ilyen érzés az emberre, amit nem tud elhessegetni, aztán rövidesen pontosan az következik be, amit előre tudni vélt.

2014. márc. 23. 13:53
 20/22 A kérdező kommentje:
Én is átéltem már ilyen dolgokat, de ezt azok akik nem hisznek semmiben, soha nem fogják megérteni.
2014. márc. 23. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!