Ildiko lakatos kérdése:
Segitene nekem valaki?
Figyelt kérdés
Segitsegre van szuksegem mivel latom masok halalat, van akiet aterzem es meg som olyan dolog van velem ami nem normalis. Varnam olyan uzenetet aki segiteni tudna megerteni vagy fejleszteni mert. Elege felek Ettol az egesz dologtol!!2014. márc. 4. 19:17
1/4 anonim válasza:
hany eves vagy es mennyi ember halalat lattad es miota van ez?
2/4 A kérdező kommentje:
29 Eve's vagyok es eddig 3ember halalat lattam, vagy is ereztem meg elore! Hogy miota van Ez velem? Azt hiszem kis koror ota tortenek velem fura dolgok!
2014. márc. 4. 23:39
3/4 anonim válasza:
én is előre érzem emberek halálát, de velük hihetetlenül erős lelki köteléket alakítottam ki. az egész úgy kezdődik, hogy megérzem, valami nincs rendben vele. aztán jön a saller. máshogy nem bírom leírni, mert tényleg olyan, mintha pofonvágtak volna. olyan erős felismerés támad ràm, hogy tudom, vége van. nem jön többet. Nem látom már soha.
Ha fejleszteni akarod, akkor lehet, hogy ilyen érzés lessz.
4/4 anonim válasza:
Azt nem látod, hogy mikor fogsz megtanulni helyesen írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!