Szerelmi kötés az utolsó reményem, valaki segítene milyen módszert alkalmazzak?
Tökéletesen megértelek mert én is hasonló cipőben járok csak nekem a nők terén nincsenek sikereim. Persze Volt már barátnőm nekem csak elszúrtam valamit nagyon és sajnos nekem nehezen megy a csajozás részben a külsőm miatt is, amiért én folyamatosan teszek hogy jobb legyek.
Nos ugye a kérdésed alapján leveszem azt hogy feladtad a dolgot és egy ilyen mágiával próbálod esetleg a szerelmed meghódítani, persze oké hogy már annyira elvagy keseredve hogy idáig eljutsz, de te egyáltalán komolyan hiszel ezekben?
Most nem akarlak elkeseríteni de ezek nem valós dolgok sajnos, ilyenek nincsenek a való életben.
Nos nem tudom elképzelni hogy miért ráznak le téged nem tudom hány éves vagy, de ha ilyen 17-23 év körüli vagy akkor még egyáltalán nincs mit vesztened. Sőt még 40 évesen is megtalálhatod az igazi párodat.
Ezenkívül lemerem fogadni hogy más problémád is van nemcsak a párkapcsolat, szerintem felejtsd el ezt a mágiás baromságot, bármennyire is szeretnéd, mert én szerintem ezt az időt áldozhatnád mondjuk arra hogy, te magad változz meg.
Hogy mi a baj veled azt nem tudom nem ismerlek, nem láttalak, de valahogy neked kell rájönnöd hogy szerinted mi az ami rosszul működik nálad és hogy miért utasítanak el. Ha erre rájössz akkor változtass rajta és aztán kiderül majd idővel hogy mi az eredménye.
Előre is bocsánat hogy nem az eredeti kérdésedre válaszoltam, de ha már így elvagy keseredve valahogy sajnállak is és próbálok segíteni, remélem sikerrel jársz.
Ne!
Miért akarnád a nem megfelelőt magadhoz láncolni?
Sokkal inkább kérd az angyalok segítségét!Léteznek imák a szerelemért,üsd be egy csomó fohász van.Hidd el,ha valami akkor ez hatásos.
Rakás szar az életed? Kezdj el magadon dolgozni és lelkednek tisztulása hozza el a boldogságot és ne egy szerelmi kötés.
Jesszusom...
Mindamellett, hogy nem hiszek az ilyesmiben, tanácsolnám, hogy ne akarj másra semmit se rákényszeríteni akaratán kívül. Önző dolog. Olyan, mintha rabszolgát tartanál.
Ha nem akarja, hát nem akarja. 7 milliárd emberből akad még pár 100 millió, akik hasonló cipőben járnak. Ők túlélték/élik, neked is sikerülni fog.
Nagyon viccesek vagytok.
Amíg ilyen hülyeségekben hiszel, senkinek nem fogsz kelleni. Szerinted miért nem kellesz neki se?
ne csináld! hidd el, én megtapasztaltam és azóta is bánom :(
gyerekfejjel (10 évvel ezelőtt) hatalmas butaságokra képes az ember, sokan felnőtt fejjel is... 10 éve csináltam egy kötést (mert nem is értettem valójában, hogy mit is jelent az). nemrég beszéltem a "fiúval", aki kereken kijelentette, hogy szinte nem telik el nap, hogy ne jutnék eszébe. éppen ezért szeretné, ha inkább békén hagynám hogy nyugodtan élhesse az életét, legalább ne beszélgessünk/találkozzunk, ha már folyton a fejében motoszkálok...
gyakran látjuk egymást így is az utcán, mindig mélyen a szemembe néz. rettenetes érzés a lelkifurdalás, ne akard senki életét megbélyegezni!!!
18:17-es vagyok
azt elfelejtettem mondani, hogy ezt egyik barátnőmmel csináltuk, ő egy másik fiúra. miután megtudtam, hogy az enyém valószínűleg hatásos volt, kíváncsiságból és hogy bizonyságot szerezzek a meglátásomnak, rákérdeztem az övére. elmondta, hogy ő ugyan így járt... szóval ne szórakozz a sráccal, felejtsd el!
és ezeket a dolgokat nem azért mondom el ország-világ előtt, mert büszke volnék rá... csak úgy gondolom a kétkedőnek (jelen esetben a kérdezőnek) kellenek az életszagú példák.
szabad akarattal rendelkezel, de ha rám hallgatsz, nem teszed meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!