mindenkinek vannak mágikus képességei, csak mivel nincs manánk ezért nem tudjuk használni
2014. febr. 15. 18:43
3/13 anonim válasza:
Tanulni lehetséges, de a gyakorlatban egy kicsit már döcögös
Ahogy látjátok ismét itt vagyok mottóm az, hogy vagy megszoksz, vagy megszöksz mellettem a Doktor csak másod hegedüs lehet több felhasználóm volt, mint neki személyisége asszem most félig szkeptikus leszek félig ezós
Ödv, jigsaw bácsi.)
2014. febr. 15. 19:19
4/13 anonim válasza:
generációsan öröklődhet, be is szedheted, és tanulhatod ezt a szemetet. Szerintem nem kéne, már ha jót akarsz magadnak. De ha nekem nem hiszel, akkor nézd végig azok sorsának végét akik ezzel foglalkoztak. Hogy végezték.
Szepesi Máriát ne sorold ide, mert neki ebben a témában más szerepe volt.
2014. febr. 15. 19:37
5/13 anonim válasza:
Lehetséges, azonban a démoni erők használatát nem tanácsolom, ha csak nem rendelkezel más testtel mint az emberek.
2014. febr. 15. 20:47
6/13 anonim válasza:
Mindenkinek születésétől kezdve meg vannak a képességeik, de ezeket a nevelési kultúránk többnyire eltapossa.
Aki ilyet akar tanulni azzal kell kezdenie hogy előássa a képességeit
2014. febr. 15. 23:07
7/13 Stevo10 válasza:
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne ásd bele magad az ilyen dologba...
Olvasd el a "Boszorkánykanyar"-t, vagy nézd meg youtube-on.
Nekem elég hitelesnek tűnt, és megdöbbentett hogy vannak ilyenek, de messze kerülöm is ezeket!
2014. febr. 16. 08:07
8/13 CyrusRW válasza:
Emberek képtelenek használni a mágiát, mivel az agyunk nem annyira fejlett, hogy megtudja változtatni egyedül, segítség nélkül az anyagi világot. Viszont a mágia magába foglalja egy nagyobb erőtől származó segítségkérést, tehát nagyjából lehetséges a mágia.
2014. febr. 16. 11:15
9/13 deadly108 válasza:
Lehetséges, de nyilván a potencia az előző életekből jön. A védikus írásokban benne van, hogy lemondás által juthat hozzá az ember ilyen képességekhez.
2014. febr. 16. 15:07
10/13 anonim válasza:
Alapvetően genetikádba van kódolva a tudás csírája, de mindenképp tanulni szükséges, ha nem akarsz magadnak bajt okozni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!