Mi van a medálomra írva? Képet linekek.
Figyelt kérdés
A múlkor kaptam egy nyakláncot, és a medálon van egy felirat, de nem tudom mit jelent. Ha valaki tudja akkor légyszi segítsen, mert nagyon kíváncsi vagyok rá! Itt a kép linkje:
És:
Ez a tükörképe, lécci segítsetek!
2014. febr. 1. 12:13
1/6 anonim válasza:
Próbáld meg nem beledugni a tárgyat az objektívbe (legyen nagyobb távolság a telefonod és a medálod között fényképezés közben), akkor még talán éles kép is születhet a fotózás után. Úgy könnyebb lenne beazonosítani a rajta lévő jeleket.
2/6 anonim válasza:
"Egy Medál mind fölött, Egy Medál kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen"
Ez van ráírva. És ha valaki sejpít a környezetedben azzal vigyázz, meg akarja szerezni!
3/6 A kérdező kommentje:
2014. febr. 1. 12:36
4/6 A kérdező kommentje:
r3d4me Haha xD
De most komolyan
2014. febr. 1. 12:37
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez max valami "fantáziaírás", nem kínai vagy más kelet-ázsiai.
6/6 anonim válasza:
Ha kínai akkor nagyon rondán ír, ha van türelmed próbáld meg berajzolni a megadott oldalra [link] az átalakítja kínai karakterekké, onnan már egyszerű... copy paste google fordítóba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!