El vagyok átkozva?
Mindenkinek vannak ilyen időszakai, erre mondják, hogy a baj nem jár egyedül, egyszer fent, egyszer lent.
Amikor már szinte elviselhetetlen a sok rossz, akkor jön majd a fellendülés, légy pozitív, várd a jót és majd eljön az is.
Dehogy vagy elátkozva! :O
Mindenki érzett már így. Nem vagy elátkozva,hidd el! :)
És nem vagy egyedül ezzel az érzéssel.
Túl leszel rajta,csak adj az egész helyzetnek egy kis időt.
Ha negatív ér,akkor van benne még másik személy is.Régen én is megtaláltam benne a jót,ez stimmel,de ne legyél áldozat.
Ha rosszat tettek veled,add vissza.
A keresztény vallás arra manipulál légy áldozat és hagyd magad.Ne hagyd magad.Jézus sem ezt mondta,csak a papok .
Elátkozva akkor leszel,ha nem mutatod meg a rossz rád küldőjének,hogy hol van a saját határa.Nem tudom érted e mit mondok.
A keresztények igazából azt mondják,csak a bosszú a nagyon gonosz.Persze a rosszat,aki kezdi az nem,azt Isten megbocsájtja,de a bosszút jujuj azt nem,az nagyon csúnya.Nézd meg a kereszténység arra nevel légy áldozat,h kihasználhassanak.
De ezt nem Isten mondta,ezt csak az ember!
ez csak egy karmikus hullámvölgy mindenkivel megesik, de pár hónaptól 1-2 évig is tarthat.
az ember egyszer fent van egyszer lent..
amíg fent van, azt nem veszi észre csak akkor amikor már nincs fent.. de majd elmúlik ez a rossz időszak, ha nem veszed magadra és nincs extrém rossz karmád.
Amúgy ne csak a negatív dolgokat viseld el, találj olyan helyzetet/segitést ami vidámságot ad másoknak, akkor te is boldogabb leszel a sötét idökben, esetleg még imádkozz is jó formáért, szabadságért, vidámságért, szépségér, erőért, intuicióért ihletért ugyanis ezek mindig aktivak amikor "fent" vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!