Történt velem valami, valami nagyon misztikus, nem tudom megmagyarázni, nagyon furcsán éreztem magam, mintha a lelkem kettéhasadt volna, és egyfajta centrifugális erő átrepítette volna a testem egy másik térbe. Nem tudom mostanáig hogy mi volt ez, de nagyon összekavart. Úgy érzem hogy kicseréltek, új ember lettem, szerintem szellem vagyok, egy misztikus emberfeletti lény, megmagyarázhatatlan, húsból és vérből összegyúrt természetfeletti, utópisztikus, és misztikusan fantasztikus szuperszellemes szellem vagyok, aki nem fél semmitől, kivéve a szellőtől.
az utolsó mondatod az elég érdekesre sikeredett.......XD
2014. febr. 10. 21:02
12/20 anonim válasza:
Tudod mit?!! Vágd a fejed a falba. ne túl erősen. csak éppen egy kicsit.
Láttál Fraktálokat, nem létező tárgyakat, netán érezted úgy, mint ha a szoba szétfolyt volna a szemed előtt, eggyéváltál volna az univerzummal? mert ha igen, készülj fel rá, hogy lesz életed további részében valamikor Flashback-ed. :)
2014. febr. 11. 07:17
13/20 anonim válasza:
misztikus emberfeletti lény, megmagyarázhatatlan, húsból és vérből összegyúrt természetfeletti, utópisztikus, és misztikusan fantasztikus szuperszellemes szellem vagyok, aki nem fél semmitől, kivéve a szellőtől.
Kivéve a SZELLŐTŐL???
media.babaszoba.hu/csevego/7/3/6489037.jpg
2014. febr. 19. 19:37
14/20 anonim válasza:
Te egy agy halott vagy, nem pedig szellem. :D
2014. márc. 3. 17:22
15/20 A kérdező kommentje:
lol, nem hiszitek?
pedig még fogat is tudok varázsolni.
2014. márc. 3. 17:24
16/20 anonim válasza:
Szerintem annyira egyértelmű volt, hogy viccel. Emberek! Ne legyetek ennyire naivak. :D
2014. ápr. 11. 14:00
17/20 anonim válasza:
Ezek olyan de olyan beszólások voltak... Huhú! Így beoltani valakit... A kérdés sem volt túl ,,szellemes", de volt egynéhány válasz is, amelyen röhögőgörcsöt kaptam. Amondó vagyok, hogy menjetek tűzoltónak vagy oltóorvosnak, kedveseim. Mert így... Szóval néha hülyébbek vagytok a kérdezőnél. (Tisztelet a kivételnek!)
2014. ápr. 14. 14:38
18/20 anonim válasza:
Ez büntet.
2014. ápr. 14. 17:07
19/20 anonim válasza:
Vigyázzatok a kommentekkel, még megszáll valakit! :D
2014. ápr. 20. 16:01
20/20 anonim válasza:
13-as vagyok! Így visszanézve a válaszomat!
Szellőcske póni, milyen humoros vagyok, ha-ha-ha NO!
Én kicsi pónim, picike pónim, lálá-lálá-lálálááááá!
tratararata,tarattaratta, téged is közénk váááááár!
Én kicsi pónim, picike pónim, tégeeeed isközéééénk váá-ááááááá-áááááááááááár!!!!!!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!