Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy teremtsek kapcsolatot a...

Hogy teremtsek kapcsolatot a holt lelkekkel?

Figyelt kérdés
Folyamatosan érzem őket ha olyan helyiségben vagyok ahol vannak. Ahol most lakom évek óta van és néha ijesztget (egy másik csinált mást is), figyel. Félek és nemcsak én éreztem ezt a családból. Addig nem is hittem hogy igaz amíg nem láttam a tvben hogy mások is tapasztaltak ilyet. Tudom hogy léteznek, csak valahogy fel kéne fejlesztenem a képességem és szeretnék velük kapcsolatba lépni. Ki tudna segíteni?

2014. jan. 13. 00:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Drága Barátom!

Ahogy a rádióhullámok átjárnak mindent, úgy a szellemvilág is áthatja az életünket. Jó és rossz lelkek egyaránt. Az nyilvánvaló, hogy ha ijesztgetnek, vagy rossz érzés fog el, amikor velük vagy, akkor azok nem a jó oldalról valók. Kérd meg őket, hogy menjenek el, és ha ezután is ott vannak, akkor biztos hogy rossz szellemek. Ez esetben kérd a te védő angyalodat, aki azt a feladatot vállalta, hogy téged véd és segít. Ezért van veled. Használd ki ezt a lehetőséget! Kapcsolatba kerülni pedig csak a jó oldallal akarj. A jó oldal azért jó oldal mert a Szeretetben él és nem azon kívül. Igyekezz megismerni hát a Szeretetet. Ez akarják a jó szellemek is. Ezt pedig az Evangéliumokból tudod helyesen megismerni. Békesség veled!

2014. jan. 13. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretném elvenni a kedved , de azt mondom inkább sehogy sem... Azzal hogy megídézel valamit, vagy valakit azzal kinyitod az átjárót egy másik dimenzióra , és az nem volna jó neked sem és a környezetedben élő embereknek sem, mert azon az átjáron átjőhet valami ami tönkretesz... Ha csak egy szellem jön át azt könnyen elküldőd , de ha démon jön át azt nehezen lehet elküldeni, és csakis olyanok tudják elküldeni akiknek van elég erejük titük és tapasztalatuk... ne felejsd el ez nem játék, az életed a lelked a tét, úgyjátsz hogy ha magadraszabadítasz valamit akkor a rabja leszel a világ végezetéig...
2014. jan. 20. 17:00
 3/5 A kérdező kommentje:

"csakis olyanok tudják elküldeni akiknek van elég erejük hitük és tapasztalatuk"

hogyan legyen ilyen?nyilván ahhoz kapcsolatba kell kerülni velük valahogy.

és ha máshol nyitok átjárót nem az otthonomban? hanem semleges helyen.

2014. jan. 27. 01:43
 4/5 anonim válasza:

Te hallottál már olyanról, hogy ilyen jól végződött? Arról, hogy kapcsolatba léptek olyan lelkekkel akik ott ragadtak megcsináltak valamit és megbékélt? Valamikor olvastam a Summerwind kúriáról és nem ment el! Katasztrófa lett! Tönkretette nem is egy család életét.

Nem gondolod, hogy csak azért lehet ott, mert nem akart átmenni a túlvilágra? Mert a halála előtt elkövetett bűnei miatt, vagy szimplán makacssága miatt megtorpant és élnie kell valamiből, más emberek lelkéből, félelmeiből?

Nekem is volt problémám velük. A gondolkodásodat megváltoztathatják, csökkenthetik az intelligenciád, lelki erőtök, képességeid, családtagjaid befolyásolhatják, növelhetik a feszültséget, könnyebben kaphatsz el betegségeket. Bele gondoltál ebbe?

Nem mind elégszik meg ezekkel a dolgokkal!

Rádióhullám okés, de ahhoz meg kell találni azokat a hullámokat amilyen rezgésen kibocsájtják magukból a gondolatokat.

Ezoterikus módszer van rá. Nem akarlak elkeseríteni, tényleg nagyon jó, ha ezen az úton is akarsz érvényesülni. De ahhoz több éves gyakorlattal kell rendelkezni, hogy felvegye velük a kapcsolatot és nem végezheti akárki, mivel nagyon erős öntudat, lelki erő kell hozzá. Idézést nem ajánlom!

Amúgy meg számos módszer létezik rá, hogy felvedd a kapcsolatot.

Javaslom, hogy keressetek fel egy médiumot aki tud kártyából jósolni. Kérdezzetek rá ki lehet és mit akarhat. Lehet rég elhunyt családtag is. Ha nem, mindenféleképp tömjén füstölő, fehér gyertya, ima.

2014. jan. 30. 00:00
 5/5 anonim válasza:
Előző vagyok a tömjén füstölő és fehér gyertya, ima az elűzésre értendő.
2014. jan. 30. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!