Szerintetek lehetséges ilyet csinálni? Természetesen csak elméletben.
Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy démontól kérek valamit a lelkemért cserébe, de aláíratok valakivel egy szerződést, hogy rendelkezhetek a lelkével, akkor felajánlhatom neki a lelket a szerződéssel?2014. febr. 4. 22:45
21/29 A kérdező kommentje:
A Mortal Kombat tényleg jó. :D
2014. febr. 5. 19:38
22/29 anonim válasza:
Itt el kell különíteni, hogy mire irányul a szerződő felek akarata. A lélek egyedi dolog, tehát nem mindegy, hogy a tiéd - e vagy Gipsz Jakabé. Ha a démon kimondottan a te lelkedre kötött szerződést, akkor valószínűleg nem fogad el cserelelket teljesítésképpen. Ha viszont a szerződés úgy fogalmaz, hogy a démon megtesz valamit, cserébe egy db földi lélekért, akkor elviekben lehetséges, amit írsz.
23/29 A kérdező kommentje:
Természetesen én is úgy gondoltam, hogy így állapodunk meg. Egy vagy több lelket adnék a sajátom helyett. Szerintem tetszene egy démonnak, hiszen van benne egy kis gonoszság. Persze ez még mindig csak elméleti kérdés!
2014. febr. 6. 16:03
24/29 anonim válasza:
Ésd te adnál valamit a lélekért cserébe? Csak hogy kerek legyen a történet :)
25/29 A kérdező kommentje:
Lehet. Ezen nem gondolkoztam. Talán adok nekik egy 200-ast. :)
2014. febr. 6. 19:06
26/29 anonim válasza:
Az kb. két kisfröcss :) Korrekt!
27/29 dragonkalo válasza:
Trollok,Trollok mindenhol...
A Démonok nem gonoszak,mint azt ti gondoljátok,csak az idők során a keresztények meg a különböző vallások így állították be őket.Ha pl. ma meghallod,azt,hogy Démon akkor nyilván valami gonosz,ördögi lényre gondolsz.Pedig nem,a Démonok segítenek,és nem kell kötelezően felajánlani lelket,csak különösen nagy kérésnél.
28/29 anonim válasza:
nincs értelmesebb témátok csak ez a babonaság?
Vagy írjam azt hogy mesevilág? -mert a még éretlen embernek az való!
29/29 anonim válasza:
Ezotéria kategória erre való, van min röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!