Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Definiálnátok nekem a "fekete...

Definiálnátok nekem a "fekete mágia" pontos jelentését?

Figyelt kérdés

2014. jan. 27. 02:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9 Ezt nem kell komolyan venni, mert bizony komoly visszaélések vannak itt ez ügyben:) Tehát egy-egy válaszolót % nélkül csak az írására koncentrálva nézd.
2014. jan. 27. 12:38
 12/23 homo ludensz ***** válasza:
Aki műveli a mágiát és pedig olyan szinten hogy egy bizonyos cél elérése végett lényeket(elementárokat) hoz létre és azokat küldi a feladat végrehajtására.A feladat a cél dönti el hogy építő jellegű vagy romboló jellegű lesz az eredmény siker esetén. Az én megítélésem szerint az előbbi fehér míg az utóbbi fekete. Az energia ott játszik szerepet mikor megalkotja a mágus a lényt.Ezt most nem részletezném.
2014. jan. 27. 12:40
 13/23 anonim ***** válasza:
Tudod , Google a barátod
2014. jan. 27. 14:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Mindenki csak úgy nyilatkozik a témáról, hogy "Ha valaki tudja használni...". Miért nem mondja senki, hogy "Én ismerem és tudom is használni a mágiát"? Mert senki se tudja használni, mindenki csak hallotta, hogy "ez meg az tudja használni". Ez nem furcsa számotokra egy kicsit?
2014. jan. 27. 14:17
 15/23 anonim ***** válasza:
Patr0nnál ez a szám túl magas... Legtöbbször trollkodik, aztán meg fel van háborodva. Egyébként kérdező, támogatom amit az első írt. A Harry Potterben tényleg definiálva van.
2014. jan. 27. 18:43
 16/23 anonim ***** válasza:
Rólam beszéltek?
2014. jan. 27. 18:45
 17/23 anonim ***** válasza:
#15 Ne trollkodj féltékeny vagy mert nekem több pontom van?
2014. jan. 27. 18:46
 18/23 homo ludensz ***** válasza:
95%

Fentebb talán nem voltam eléggé világos? Aki eljut arra a szintre hogy energiát képes torlaszolni és azt használni,nos az feltehetőleg nem fogja azt

fekete(?) ártó céllal használni. A pódiumon ugrabugráló magukra vasakat tapasztó s nagy tapsot arató mutatványosok sohasem voltak és nem lesznek sem fehér sem fekete mágusok.

2014. jan. 28. 21:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Bizony nem, mint ahogyan más sem.
2014. jan. 28. 22:17
 20/23 skywalkertamas válasza:
53%
Én csak mágiát ismerek. Feketét vagy fehéret nem. Talán mondható ha önös érdekből csinálod (saját javadat, vagy egódat akarod táplálni, kielégíteni) akkor talán lehet feketének nevezni... Bár még ez sem egyértelműsíti. Mert tételezzük fel én átvezetem a nagymamát a zebrán, én jót cselekedtem, legalábbis azt hiszem, csak a nagymama nem szeretett volna átmenni... Szóval szerintem ilyen jelentés egyértelműen nem definiálható, mindig lesznek kiskapuk. Pl.: woodoo, az sem definiálható egyértelműen színre...
2014. febr. 8. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!