Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Definiálnátok nekem a "fekete...

Definiálnátok nekem a "fekete mágia" pontos jelentését?

Figyelt kérdés

2014. jan. 27. 02:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
54%
Olvasd el a Harry Pottert.
2014. jan. 27. 07:11
 2/23 anonim ***** válasza:
34%
Olyan emberi szem által láthatatlan negatív szellemi erő amely más embereken lévő totális uralkodásra,irányításra, rombolására és teljes elpusztítására szolgál.
2014. jan. 27. 07:43
 3/23 anonim ***** válasza:

2+Az emberi szem már csak a következményeit látja az egyénnél, ha nem ismeri ezt a technikát:

Balesetek, kudarc, vereségek, betegségek, veszteségek és még van számtalan látható jele.Ha megismered ezeket a dolgokat már a kezdeti időszakban, mig ki nem tudja fejteni a hatását, tudod hatástalanítani vagy visszairányítani az ezt indító félhez.

2014. jan. 27. 08:13
 4/23 anonim ***** válasza:
0%

Mindezek után pedig felébredsz, és bilibe lóg a kezed... De most komolyan, megátkozna, megrontana engem végre valaki normálisan fekete mágiával? Még fizetnék is érte, csak valaki csináljon már rajtam ilyen fekete mágiás dolgot! Eddig mindenki csak mondogatta, hogy így fekete mágia meg úgy fekete mágia, de villantani persze eddig senki sem tudott.

Egy nagy spirituális maszatolás az egész, nincs ilyen, hogy fekete mágia.

2014. jan. 27. 09:21
 5/23 anonim ***** válasza:
88%
olyan érthetetlen jelenség, mint az, hogy pákó hogyan lehet sztár, amikor semmihez sem ért...
2014. jan. 27. 09:47
 6/23 Laylah ***** válasza:
100%
A pontos jelentése: olyan mágikus vagy energiatovábbítási tevékenység, amelynek a célja más élőlényeknek való ártás. Az energiatovábbítást azért írtam bele, mert vannak, akik ha nem is tudják, mások iránt táplált rosszindulatuk, felbőszülésük is annak minősül. Pl. ha gyűlölsz valakit, és tiszta szívedből azt kívánod, bárcsak megdöglene végre. Elegendő energiaráfordítással (ergo rágondolással és koncentrálással) ez is mágiának minősül. Ugyanakkor a tipikusan fekete mágiához társított lényekkel (pl. démonok) is lehet jót tenni, azaz fehér mágiázni. Személyes véleményem szerint nincs tisztán fekete- és fehér mágia, mivel nincs olyan előidézett végeredmény, ami teljesen biztosan rossz vagy jó mindenkinek.
2014. jan. 27. 09:51
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
"Fekete Mágia"
2014. jan. 27. 10:04
 8/23 anonim ***** válasza:
49%
Afrikai származású mágus varázshasználata.
2014. jan. 27. 10:57
 9/23 anonim ***** válasza:
35%
Egy ideje azt vettem észre,hogy mindenkinek valamilyen százaléka van mit jelent ez a százalékom alapján 35 százalékban adok helytelen válaszokat?
2014. jan. 27. 12:16
 10/23 Laylah ***** válasza:
89%
Patr0n: a válaszaid hasznosságát jelzi. :) "A válaszíró 35%-ban hasznos válaszokat ad." A válaszaidra adott értékelések átlaga.
2014. jan. 27. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!