Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vannak kísérletek?

Vannak kísérletek?

Figyelt kérdés

Olvasd el ezt és gondolkodjál el [link]

Állandóan úgy érzem figyelnek. Folyton különös álmaim vannak mostanában és az Old spice dezotort is napokon át érzem magamon, pedig csak 24 óráig hat (10: Különös szagok/illatok,7: Megváltozik a levegő).Spkszor azt hiszem hogy zajokat meg mozgó tárgyakat látok, vajon ezek arra utalnak rámtapatt valami nem e violági?

2014. jan. 25. 15:38
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Kísértetek.
2014. jan. 25. 15:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Egy hiteles, megbízható honlap...
2014. jan. 25. 15:41
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen, rád ragadt a helyesírás szelleme.

Másrészről tudja minden paraszt, hogy az ilyen mozgó tárgyak, szagok, zajok azok amikre mindig minden szellemhívő azt mondja, hogy ez biza kísértet... de nem. Leírni könnyű, szagok, zajok, minden, de még senki nem látott szellemet, és senki nem tudná ennélfogva sehogy bizonyítani megdönthetetlenül azt, hogy vannak szellemek.

2014. jan. 25. 16:29
 4/11 Laylah ***** válasza:
Miért akarsz odaképzelni valamit, ami nincs ott? Ezekből, amit leírtál, egyáltalán semmi nem számít bizonyítéknak. A szellemek nem "szaglanak", és csak ritkán szórakoznak tárgyakkal (azt is leginkább akkor, ha hozzájuk kötődik). Nem tapadt rád semmi.
2014. jan. 25. 16:30
 5/11 anonim ***** válasza:
én a dezodoromtól három napig viszkettem, mégsem kerestem szúnyogokat a lakásban...
2014. jan. 25. 18:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a paranoia kezd eluralkodni rajtad.

Megjegyzem, mikor egyedül lakom (mert nincs albérlő), akkor nekem is előjött az, hogy be van-e zárva az ajtó? Meg ehhez hasonlók.

2014. jan. 25. 18:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha vannak, ha nem kárt nem tudnak tenni, úgyhogy kár miattuk félni, vagy bármit is agyalni.
2014. jan. 25. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Vannak, de ezek nem szellemek, hanem démonok.

Amit leírtál, az alapján nem tudom, hogy képzelődsz-e, vagy tényleg van valami a lakásodban, de vannak démonok, és ezt azért tudom mondani, mert megtapasztaltam.

Nálam racionálisabb ember nem volt, amíg "buliból" részt nem vettem egy szellemidézésen.

Ami utána jött, olyan volt, mint egy horrorfilm.

Nem voltam soha hívő, de az lettem, mert nem múltak a dolgok, és egyre rosszabb lett minden.

Aztán a neten olvastam, hogy ilyenkor az ima segít, és kétségbeesésemben imádkozni kezdtem...

Nem akarom hosszan leírni, egy évnek el kellett telni, amíg minden normális lett újra.

Egy évig a Bibliával magam mellett aludtam.

A szellemidézés előtt jósolgatott az egyik lakótársam, kártyával, ingával, reikis lány volt, amolyan "művész" lány, rajz szakos volt, jól festett nagyon, és érdeklődött az ilyen okkult dolgok iránt.

Az ő ötlete volt a szellemidézés...konkrétan majd összesz...rtuk magunkat utána.

Aki nem hiszi, az ne higgye, nem is akarok senkit győzködni, de vannak "nem e viági" dolgok, ez biztos, mert megtapasztaltam.

2014. jan. 25. 22:04
 9/11 Laylah ***** válasza:
8: megérdemelted. :D Bocsi, de ezt most démonszemszögből írom. Ha téged most megidéznének mondjuk az ősemberek, csak hogy lássák, létezel-e, akkor te mit csinálnál? A démonok szeretnek így ijesztgetni, hogy az életkedved is elmenjen, és eszedbe se jusson még egyszer zaklatni őket. Egy életre megtanultad a leckét. :) Egyébként szart sem tudtok a fajtámról, csak a keresztény dogmákat. Bővebben, ha érdekel, priviben megírom (mert tudom, hogy ez a hozzászólás elég nagyképűre sikeredett). :)
2014. jan. 26. 03:53
 10/11 anonim válasza:
Vannak. Csak el kell dönteni, hiszel-e magadnak vagy nem. Én foglalkozok okkultizmussal és mindég csak a jönnek a tököm teli van már velük. Valamelyik nap a szobám mérete változott (jó az mondjuk lehet én voltam) a műanyag cső ami a szoba egyik sarkából a másikig húzódik meggörbült és úgy maradt. Ma reggel már láttam is egyet ami tegnap reggel még nem volt itt. Fekete volt és mint a kaleidoszkópban a tükrök úgy tűnt el minden része. Jo mondjuk ez már démon volt. Arra ébredtem, hogy recseg minden. De kopogásra meg hasonlókra ébredtem már máskor is, de akkor keményen paráztam. Hát kezdő mágusnak tartom magam. Eddig csak kutattam az okkultizmust. De elég! Én magam megoldom a problémáim. Te ha úgy érzed keress egy megbízható valakit aki foglalkozik látással, gyertya vagy angyal mágiával. Ha már túl vagy a dolgokon és arra se múlik a dolog az agyadban lesz a probléma. Én is szkeptikusan indultam neki a dolgoknak. Olyat keress aki nem kér pénzt! Az hogy adsz vagy nem az legyen a te dolgod.
2014. jan. 26. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!